Hvad får dig til at 'unfollowe' en blog?

Lidt anderledes plakater

unavngivet

1. Cocktails 2. This is art 3. Moonwalk 4. Cactus

Jeg synes ret ofte at man ser de samme plakater alle vegne, og bevares jeg har selv næsten alle mine plakater fra Desenio, og deres priser gør bare, at mange ejer deres plakater. Og så laver de faktisk bare virkelig flotte plakater. MEN jeg elsker når man finder et motiv eller et plakat-mærke, som man ikke ser hænge i hver en stue på instagram, og det er tilfældet for ovenstående fire plakater. Jeg ejer godt nok selv to af motiverne, men jeg har tilgengæld heller ikke set dem hænge andre steder (endnu)…

Læs også: Vores Houzz-tour, og mange flere billeder

Jeg faldt over mærket Grafstad, som er et svensk brand, og de er bag plakat 1 og 3. Cocktails plakaten er virkelig smuk, og det kribler virkelig i fingrene for at klikke den hjem, mest af alt fordi den jo ikke er voldsomt dyr, og ville se skide godt ud i vores køkken 😉 Jeg går nemlig også og drømmer lidt om at få sat metroklinker op i køkkenet, og det har jeg drømt om lige siden vi flyttede ind sidste år, men Jesper er ikke helt hooked på ideen, suk. Men plakaten ville se ret lækker ud op af en omgang metroklinker i køkkenet.

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad får dig til at 'unfollowe' en blog?