BAG DEN POLEREDE INSTAGRAM FACADE VOL. 6

Mine beauty favoritter lige nu

dsc07267

dsc07265

dsc07270

dsc07273

dsc07269

dsc07274

Jeg skriver ikke stolpe op og stolpe ned om beauty herinde, men det er egentlig en post der fylder relativt meget for mig. Jeg elsker at bruge en god creme, ligge ny neglelak på neglene og forkæle mit hår med lidt ekstra pleje. I ved alle at Moroccanoil er min favorit shampoo, og det vil den nok blive ved med, det samme gør sig gældende for deres olie – derfor takker jeg aldrig ja til at teste andre, da jeg har fundet det mit hår elsker mest. Nedenfor finder i en liste over de nyeste favoritter der er flyttet ind på vores badeværelse, og ind i mit beauty-hjerte. Hvis I har nogle andre erfaringer end jeg har haft, må I endeligt sige til.

Læs også: Mine beauty favoritter

Meraki produkter (gave)
I forbindelse med vores boligreportage i Houzz (som er på trapperne liiiige om lidt), skulle alt spille, og nogle af de sidste små detaljer der kom på plads var køb af lidt Meraki produkter. Produkter, som vi faktisk også sælger hos Bekko nu, hvilket jeg synes er så sejt! Jeg købte lidt opvaskemiddel, handsæbe og et par håndklæder, som pryder vores badeværelse. Merakis produkter har jeg altid været fascineret af, både grundet deres flotte udseende, men mindst ligeså meget fordi deres sæber dufter helt fantastisk. De milde og lyse farver passer perfekt ind i vores minimalistiske indretning, og skaber lidt hygge.

Le mini macaron (gave)
Jeg skulle have været til et fint event hos Noise PR, som lancerede disse Le mini macaron, en serie af gel manicure, en neglelak med 3-1, som kun har 30 sekunders tørretid. Jeg har haft kunstige negle på i alt for mange år, så jeg er lidt forvent på neglelaks fronten, og det gør ondt på mig når min Chanel neglelak allerede går i stykker dagen efter, så en gellack  med op til 14 dages varighed var helt perfekt for mig. Søde Trine hos Noise var så sød at sende mig et sæt, på trods af at jeg i sidste øjeblik blev forhindret. Gel-kittet indeholder en LED-lampe, som kan sættes til en stikkontakt eller usb, så du kan faktisk sidde og ordne negle ved din computer 😉 Det gør jo heller ingenting af produkterne er noget af det fineste at se på!

Læs også: Et af de helt gode events

Thalgo produkter (gave)
Thalgo produkter til ansigtet er blevet nogle af mine nye favoritter, jeg har netop fået fyldt op på min creme, som jeg har brugt op. Den har givet mig den mængde fugt, som min hud kan kapere, og den føles dejlig blød og tilpas. Denne gang fik jeg en lille make-up pung, hvor der var en ansigtscreme, øjen masker til de fine linjer under øjnene og en ekstra creme, sådan nogle pakker elsker jeg at få med hjem. Særligt maskerne under øjnene er fantastiske, og min kusine brugte faktisk også en natten før hendes bryllup, for at sikre at der var fugt og ingen mørke render. Mine Thalgo produkter er fra min kosmetolog i Randers – Hudplejeklinikken Judy Højbos efterfølger.

Balmain hårprodukter (gave fra event)
Disse hårprodukter fik jeg med hjem i en alt for lækker goodiebag da jeg var til Balmain event på D’angleterre, og de står også flot og pynter på badeværelset. For foruden at være vildt lækre, dufte himmelsk og være i en virkelig rimelig prisklasse, så er de noget af det smukkeste at se på. Enkelt og rent, og det udtryk er præcis det udtryk, jeg ønsker på vores badeværelse. Særligt den lækre ‘silk parfume’ bruger jeg ofte, som det sidste touch efter jeg har været i bad – blot et par enkelte tryk i håret, og så dufter det endnu bedre, end hvis jeg havde været en tur hos frisøren. Hvis jeg skulle vælge et produkt ud fra serien, som jeg vil sige skiller sig mest ud fra andre produkter, så må det være dette.

Barbor BB-creme (til test)
Jeg har faktisk aldrig været typen der har brugt mange penge på make-up, jeg bruger L’oréal mascara, Rimmel pudder og Garnier BB-creme, men sidst jeg besøgte min kosmetolog Susannne, synes hun jeg skulle prøve Barbors BB-creme, hvilket jeg selvfølglig var klar på! Mest fordi Barbor virkelig er et anerkendt og lækkert mærke, og jeg ejer i forvejen en carmourflage creme derfra, som dækker alt rødmen, hvis du er ved at få en lille bums, og den virker. BB-cremen er også virkelig god, og ligger sig så fint over huden, den gør huden mere mat, og huden skinner ikke længere – det kom den lidt til af Garnier BB-cremen. Jeg behøves faktisk ikke bruge pudder udenpå, og den føles bare godt at have på. Jeg havde den på første gang til min kusines bryllup, og den holdte hele dagen, også da jeg græd da hun trådte ind i kirken 😉 Barbor BB-creme er også en anti-age udgave, hvilke min gamle hud altså bare har brug for nu, og det må jeg vidst bare erkende efterhånden 😉 Min lillebror og jeg kiggede på billeder fra USA, hvor vi rejste sammen for 3 år siden – og Rasmus siger så: ej, hvor ser du ung ud! Tak for den 😉

 

dsc07279

dsc07282

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAG DEN POLEREDE INSTAGRAM FACADE VOL. 6