Magasin konkurrence - vind 2.000 kroner

Queen blomster

DSC07192

DSC07231

DSC07194

DSC07255

DSC07204

DSC07239

DSC07253

DSC07242

DSC07224

DSC07248

Blomster fra Queen Flowers

Jeg var sammen med en bunke søde piger til event hos Queen blomster for lidt siden. Et event, hvor blomster var i fokus, og hvor vi både fik lov til at se på smukke blomster, snakke, spise sushi (eller de andre spiste sushi) og være kreative. Det var en super hyggelig aften i Hinnerup, hvor Queen hører til, og hvor vi lærte en masse nye ting om blomster og særligt om sukkulenter, som Queen forhandler. Netop Sukkulenter er en genial blomst til en pige som mig, uden de voldsomme grønne fingre – de har nemlig en garanteret blomstringstid på minimum 3 UGER! Ja, jeg troede heller ikke på det da jeg hørte det, men nu ved disse piger altså hvad de snakker om, og ingen tvivl om at disse blomster holder utrolig lang tid. Foruden at lave og jeg mener lave – for de produceres på deres egne ENORME plantager, ja mange af medarbejderne kører faktisk på løbehjul rundt på lageret, og på den tur vi blev vist rundt, så forstår jeg godt, hvorfor – det var et enormt sted. Vi troede alle sammen at vi skulle hen til sådan et lille nystarter firma, så vi stod alle lidt med tabte kæber, da vi så præcis, hvor store haller de havde, jeg var super imponeret.

Endnu en ting jeg synes er helt fantastisk ved denne type blomst, som iøvrigt hedder en kalanchoe er, at de ikke skal have skiftet vand og er sørme også lugtfri – altså de holder i 3 uger, kommer ikke til at lugte og skal ikke have skiftet vand – det bliver i min verden ikke bedre! Jeg hader i de gennemsigtig potter og vaser man har stående, at se på sådan en omgang grumset vand, men det slipper man altså for med Queen blomster i dit hjem. Du kan købe mange forskellige buketter, planter, vaser og potter på deres webshop, hvor blomsterne kommer i en super fin indpakning. Hold øje med min instagram i løbet af den næste uge, hvor jeg godt kan løfte sløret for, at en heldig læser kan vinde en buket blomster til sig selv, og en de holder af – det er så dejligt at give og få blomster, så husk at deltag 🙂

Jeg beklager for de mange billeder i dette indlæg, men mindre kunne simpelthen ikke gøre det, hvis jeg skulle fortælle jer om vores aften, samt om blomsternes plads i vores hjem efter hjemkomst. Vi fik nemlig en hel del blomster med hjem, så mange at jeg var glad for at det kun var mig hjem i bilen 😉 Der var hele to poser med goodiebags, som var helt vildt overvældende, og jeg har faktisk endnu ikke pakket det hele ud endnu, hele tre gange skulle jeg gå op til lejligheden nede fra p-kælderen for at få det hele med op 😉 #bloggerproblem i know, men hvorom alting er, så var det nogle dejlige ting at gå ind i lejligheden med.

Følg Queen på de sociale medier:

Instagram 
Facebook

DSC07211

DSC07250

bd_header_img

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magasin konkurrence - vind 2.000 kroner