Cajomi Jewels give away

\’Sponsoreret video\’ Cashpoints med Norwegian

Jeg har aldrig været typen der har elsket at flyve, og de angst tanker man nu kan få, har jeg selvfølgelig også haft. Derfor betyder det ret meget for mig, hvilket selskab jeg flyver med, og nogle selskaber giver mig mere tryghed end andre. Norwegian er et af de selskaber som jeg elsker at flyve med, og også det selskab som jeg flyver med til Marokko imorgen. Da jeg så på flybilletten at det var Norwegian som skulle fragte os til Marokko fik jeg en ro i maven, som bare er fantastisk at have når man skal ud og flyve. Nu når vi snakker om at skulle ud og rejse, så drømmer jeg faktisk virkelig om, at Barcelona skal blive min næste rejsedestination! Det faktum at der både er storby, varme temperaturer og strand i en og samme by, synes jeg er helt fantastisk. Så jeg tænker den må komme på ønskesedlen til julemanden i år, og jeg ville elske at flyve derned med Norwegian, som altså bare giver en bedre start og slutning på rejsen – man er i trygge hænder, der er god plads i flyet, og jeg har altid fået så super god betjening af det søde personale. Mon ikke jeg kan lokke Julie med på en smuttur til Barcelona her i den kolde tid? Julie elsker jo Spanien, og vil helt sikkert kunne lærer mig en ting eller to, om den spanske kultur, som jeg kun har haft meget lidt kendskab til. Så Adios, nu starter jeg lige med en tur til det varme Marokko først 🙂

Indlægget er sponsoreret af Norwegian Reward

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cajomi Jewels give away