Ford reklame staring Mads Mikkelsen

Test: Derma Ruller

dsc08310

dsc08315

dsc08313

dsc08312

dsc08317

Derma Ruller og Super Serum er modtaget i gave

Godformiddag på sådan en dejlig solrig mandag morgen 🙂
Jeg har hørt så mange gode ting om den famøse Derma Ruller, og da jeg fik muligheden for at teste den, gik der ikke mange sekunder før jeg takkede JA! Jeg var spændt på, hvordan nålene føltes på huden, og jeg var spændt på om man mon begyndte at bløde (det gør man ikke!). Jeg har aldrig været super god til beauty rutiner, mere end blot en enkelt ansigtscreme om morgenen, og ikke engang dét husker jeg altid. Så jeg var spændt på om Derma rulleren kunne gøre mig nysgerrig nok til, at forblive en fast rutine… Jeg fik en serum med, som er super lækker, og som uden tvivl også hjælper på “behandlingen”, men jeg er nu heller ikke i tvivl om, at alle slags serum kan bruges.

Det loves at: 
Ecooking Derma Ruller forskønner huden efter professionelle principper. Derma Rulleren anvendes på ansigt, hals og decolté. Til kvinder og mænd i alle aldersgrupper og alle hudtyper. Behandlingen går ind og stimulerer huden og bevarer dens spændstighed og elasticitet.

Anvendelse: 
Vi anbefaler, at du bruger din Ecooking Derma Ruller om aftenen. Rens huden før brug. Behandl et område ad gange, eks. kinder. Rul med et jævnt, men blidt tryk både lodret/vandret/diagonalt. Fortsæt herefter ved et nyt område. Husk at løfte rulleren, når du skifter retning, så du ikke ruller for mange gange over samme sted. Anvend efterfølgende en serum. Når serum er trukket godt ind, påfør da din Ecooking Natcreme.

Min mening:
Man skulle lige vende sig til, at det rent faktisk er bitte små nåle, som du skal rulle henover din hud, men efter den første gang tænker du ikke mere over det. Det føles faktisk helt rart, og jeg kan godt mærke, at jeg måske er gået hen og blevet en anelse afhængig af følelsen, og selvfølgelig af resultatet det giver – for den giver resultater. Jeg har med vilje ikke taget før og efter billeder, fordi jeg havde ikke lyst til at det skulle måles på cm., nej jeg havde lyst til at måle på følelsen, og det jeg ser i spejlet, samme filosofi, som jeg har med en vægt. Fokusér på, hvad du føler, og hvad du ser når du kigger i spejlet, ikke når du sammenligner med et billede på en computer, som jo altså godt kan snyde pga. lyset og vinkel. Så min varmeste anbefaling går til Derma Ruller fra Ecooking, som har formået at give mig et større smil på læben, fordi jeg er ikke bange for linjerne under øjenene længere, føler jeg de sniger sig tilbage, så nupper jeg endnu en omgang med derma rulleren. I forhold til om jeg kunne formå, at fastholde min Derma Ruller rutine, så var det absolut intet problem, fordi jeg synes det var underholdende, samtidigt med at jeg bare kunne se et resultat på min hud. Så den kan anbefales til alle, som heller ikke gider bruge 40 år på deres morgen beauty-rutine ligesom mig selv.

Husk: Rens huden med dine foretrukne renseprodukter fra Ecooking før brug.
Tip: Brug Ecooking Derma Ruller sammen med din favoritserum fra Ecooking. Ecooking Super Serum bruges til kvinder og mænd i alderen 35+, Acne Serum bruges til uren hud / aknear, Fugt Serum bruges når huden har brug for et fugt boost og E-vitamin Serum heler og reparerer skadet hud. Serummen påføres efter brug af Derma Ruller.
Vigtigt: Afsprit/rengør din Derma Ruller ved at desinficere med sprit og vand i forholdet 1:1.

dsc08319

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ford reklame staring Mads Mikkelsen