Test: Derma Ruller

Når kulden rammer os

dsc08137

dsc08144

dsc08147

dsc08156

dsc08157

dsc08166

Dette indlæg er sponsoreret af IMEDEEN, men alle holdninger er mine egne

Kulden og vinteren har i sandhed ramt Danmark, og det betyder at vi skal passe ekstra godt på vores hud, hår og negle. Jeg selv bøvler altid med knækkede negle, og hår der er elektrisk og aldrig rigtigt gider som jeg vil. Derfor er jeg begyndt at tage “Imedeen – hair and nails“, som styrker og vedligeholder et smukt hår og smukke negle indefra. Mine negle har efter flere års kunstig negle altid ekstra brug for pleje, og særligt i de kolde måneder, hvor de virkelig ikke er samarbejdsvillige.

“Vind, kulde og tør luft kan påvirke din hud og dit hår i vinterhalvåret. Der er hjælp at hente i en sund og varieret kost, men du kan også supplere med Imedeen Hair & Nails, der indeholder silica, biotin, zink og B-vitamin for både hår og negle”

Jeg har faktisk tidligere brugt disse kapsler fra Imedeen, og jeg var vildt glad for mit hår og negle i den periode, ja faktisk tror jeg aldrig mit hår har været sundere end dengang. Det skyldes selvfølgelig også, at jeg dengang ikke havde farvet det så meget, men ingen tvivl om, at det havde gode vilkår for at gro. Nu inddrager jeg igen kapslerne, som en del af min skønhedsrutine, og det er skønt at det er en rutine, som ikke er en tidsrøver, fordi den arbejder indvendigt! Jeg tror virkelig på, at disse produkter virker, og jeg ville ønske at jeg generelt var bedre til at tage denne slags kosttilskud og andre vitaminer.

Hvad enten du er i 20’erne, 30’erne, 40’erne, 50’erne eller ældre, får IMEDEEN’s hudplejetabletter dig til at se yngre ud i længere tid ved at supplere din daglige skønhedsrutine indefra

Jeg passer utrolig meget på mine hår og negle, og så snart en negl er knækket, bliver den filet ned og der kommer ny neglelak på. Håret får hårkur så ofte som muligt, og ellers bliver det kun vasket 3 gange om ugen, og sammen med ‘Imedeen – Hair and Nails’ er jeg sikker på, at mit hår og negle kommer i den bedste form.

Køb Imedeen Hair & Nails her

dsc08153

3 kommentarer

 • HS

  Har længe ville prøve Imedeen, men jeg er simpelthen bekymret for om man også får uønsket hårvækst andre steder xD er det noget har oplevet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde Camilla, håber du har det godt <3 Jeg synes der er lang tid mellem dine indlæg både her og på Instagram :-*

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære søde Camilla. Længe siden, jeg håber snart at få muligheden for at se dig igen 🙂 Giv endelig besked, hvis du er i KBH, så skal du være så velkommen på Østerbro til en kop kaffe… Jeg døjer virkelig også selv med negle der knækker fra en side af! Det kunne være jeg skulle prøve Imedeen. God jul. KH Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test: Derma Ruller