CJ by CJ

CJ by CJ

Ja så blev det også min tur til at få min egen blog!

Mit navn er Camilla Julie, jeg er 22 og arbejder som marketingkoordinator for 7 Nybolig forretninger i Østjylland.

Min blog vil bære stort præg af min store passion for shopping.
JEG ELSKER AT KØBE TING – tøj, sko, tasker, make-up, neglelak, pelse, parfume – you name it, I got it!

Jeg er netop flyttet i min første lejlighed (Og JA det er sent at flytte som 22-årig, men jeg nægtede at flytte før jeg fandt den helt perfekte lejlighed.. Og det er min lejlighed (billeder kommer på et senere tidspunkt)

Jeg tuller rundt på 90 kvm. med mit eget walk-inn, og jeg elsker det! Endelig har jeg (næsten) plads til alle mine skønne indkøb jeg har gjort mig gennem årene..
?Mit seneste køb er denne fantastiske neglelak fra OPI – den hedder Rainbow Connection.. Jeg elsker alle de farver!
Og jeg var så heldig at jeg fandt den på siden hvor jeg finder alt muligt sjovt, nemlig E-bay. Neglelakken kan findes her: http://www.ebay.com/itm/230732077844?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 🙂


HAV EN SKØN SNEFYLDT DAG! 🙂

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CJ by CJ