Outfit og negle

Slanke-tanker

Gennem et forløb, som det forløb jeg er igennem lige nu, flyver der mange tanker igennem ens hoved. Jeg er en pige der tænker utroligt meget over alt, og jeg vender og drejer hver en mulighed, tanke og ting der er sket eller, som vil ske.
Når man skal tabe sig, er der utrolig mange ting man skal gøre sig klar til. Det er fx ekstremt hårdt, at sidde til en fødselsdag og ikke må indtage hverken alkohol, kage, brød, pasta, chips eller noget andet i den retning. Man skal virkelig være klar på, at ens rygrad skal være hård og klar på at modstå fristelser!
For danskere er dét´at spise forbundet med hygge – og det mærker jeg utrolig meget. Fx er sommer for mig forbundet med is ture til stranden, ristede skumfidsuer over bål, koldskål med masser af kammerjunkere, grill aftener med alt hvad der høre sig til. Disse ting er udelukkede for mig denne sommer (i hvert fald indtil jeg når mit mål) Og det er faktisk hårdere end man lige tror. Jeg føler nogle gange, at jeg er en belastning for folk – at mit problem pludselig, også bliver andres problem, at mine kostvaner skal gøre, at jeg pludselig ikke bliver inviteret med, hvis man skal ud og spise. Det er slet ikke sikkert, at der er andre end mig selv der tænker over det, men jeg tænker rigtig meget over det. Jeg vil ikke vælges fra, fordi jeg har truffet et valg, der er sundt for mit sind og for min krop. Jeg håber inderligt heller ikke det er tilfældet, for det ville gøre hele det her forløb endnu hårdere. Jeg tror ikke folk der ikke er på et sådan forløb, eller som aldrig har prøvet at være på kur, kan sætte sig ind i disse tanker og problemer – og det er jo et eller andet sted forståeligt, men jeg ville ønske at det hele lige nu gik lidt nemmere og hurtigere. Men som Morten siger: der er absolut ingenting der kommer af sig selv, andet end de ting man ikke ønsker. Det har han fuldstændig ret i, og jeg vil lytte til ham og lade mine gode vaner fortsætte – for det er MIN beslutning, det er MIT liv, og det MIG der får det bedre og bedre både mentalt, men også fysisk. Jeg ved også, at de personer jeg har i mit liv, vil hjælpe mig gennem ild og vand – og uden dem havde jeg heller aldrig klaret det, for de er støtten der får mig igennem det hele. Af hjertet tak fordi jeg altid kan regne med mine piger <3?
Jeg havde lige brug for, at komme ud med disse tanker, for det er vigtigt for mig, at i forstår, at det ér utrolig hårdt, men når jeg er færdig vil det være det hele værd. Det ved jeg. Hav en skøn dag allesammen :))

1 kommentar

  • Anonymous

    Du er saa sej smukke, kender ingen der er saadan en fighter og dejligt menneske. Masser af tanker og ros fra mig til dig!
    Kram Cathrine.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit og negle