Jeg er sgu nomineret!!

Året der gik

Unavngivet

Nu går året på hæld, og det er tid til lidt eftertænksomhed fra min side.
Jeg kan egentlig godt lide ideen om, at tænke tilbage på sine højdepunkter i løbet af året, der nu snart er gået. Når det bliver stillet op, så virker året pludselig ikke helt så kort, som det føles lige nu. Dagene går bare så hurtigt, pludselig bliver de til uger og dernæst måneder – jeg er så skræmt over, hvor hurtigt den tid vi har går.

Skærmbillede 2014-12-30 kl. 16.08.07 Skærmbillede 2014-12-30 kl. 16.05.10

Men jeg vil se tilbage på et 2014, som et år der virkelig har stået i MIT tegn! JEG har truffet en masse store beslutninger, fordi JEG havde brug for dem. Jeg er flyttet tilbage, hvilket har givet mig den største ro i maven, jeg har fået min egen lejlighed igen, hvor jeg bare føler mig tilpas og glad. Jeg har haft 9 måneder, hvor jeg virkelig kunne få tid til, at mærke efter, hvor min fremtid lå og, hvor mit job-fokus skulle placeres. Jeg kunne nyde den skønneste sommer, hvor Jesper, min bror og flere af mine veninder havde lang sommerferie. Jeg har været med til at se min kusine og min barndomsveninde blive mødre, og den glæde der følger med (ja, også de hårde tider der følger med). Jeg har virkelig nydt de 9 måneder uden arbejde, hvilket jeg ved lyder mærkeligt for mange, men for mig var det dét helt rette. For jeg er nu SÅ fokuseret på min karriere og dét at gøre mit aller bedste hos Mermaid.

Jeg glæder mig til at se, hvad 2015 bringer med sig af spændende ting – mon jeg stadig bor i Randers? Vil Mermaid beholde mig? Bliver Jesper og jeg sammen?

Skærmbillede 2014-12-30 kl. 15.59.22

Skærmbillede 2014-12-30 kl. 16.01.22

CJ

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er sgu nomineret!!