FROM EBAY

Dots, dots, dots

IMG_1328 IMG_1329

IMG_1316

H&M blazer
LE GRENIER skjorte
DR. DENIM jeans
EBAY taske
H&M støvler
JANE KØNIG ring og armbånd
PERNILLE CORYDON rund ring
ENVII halstørklæde

Så fik jeg et af årets sidste outfit indlæg på bloggen. Jeg er på billederne hoppet i mine nye skjorte købt i Loftet. Det er det første udsalgskup jeg har gjort mig. Eller kup og kup, den var sat ned til 300 fra 450. Det er altså ikke et ordentligt kup, hvis du spørger mig. MINIMUM 40 %, ellers kan de egentlig godt pakke sammen. Men nu kunne jeg så godt lide skjorten, så hva’ faen 😉 Billederne er taget i vores hyggelige baggård, den er altså ret så charmerende om sommeren. Og næste år skal den altså bruges lidt oftere… I aften skal jeg hygge med min veninde, Pernille, hvor vi skal have sandere (oversættelse for folket uden for Randers: sandwich) fra Sandwich shoppen, som jeg er så heldig at bo 100 meter fra. Det er farligt, men jeg er kæmpe fan 😀

IMG_1322

CJ

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FROM EBAY