FROM EBAY

Jeg er sgu nomineret!!

10893508_10153468243044937_429474209_n

Ja, jeg er noget så beæret, stolt og ret overvældet over, at min blog er blevet indstillet og nomineret til Årets læserpris til Modeblog Awards 2015!!!  Jeg bruger meget tid på min kære blog, så at den bliver nomineret til netop læserprisen, gør mig så hammer glad. Jeg ved at jeg med stor sandsynlighed ikke vinder, da jeg er oppe imod de helt tunge kanoner, såsom fx Tina Maria. Men derfor skal man stadig tage kampen op, hvilket betyder at jeg nu beder om jeres stemme. I kan stemme lige her. Hvilket jeg selvfølgelig ville sætte stor pris på. Men jeg ser dog mest dette som et kæmpe skulderklap, og jeg glæder mig helt enormt til showet på Børsen d. 30. januar. Til info er i med i konkurrencen om at vinde to VIP billetter til showet ved at stemme 🙂

Et stort tak skal lyde til alle jer søde læsere, i er så trofaste. Og alle jer nye der hele tiden kommer til, ja, jer er jeg mindst ligeså taknemmelige for 🙂 Hvis i skulle få lyst til at få kærester, søskende, forældre eller veninder til at stemme, så giver jeg en virtuel high five herfra!

RIGTIG GODT NYTÅR – JEG GLÆDER MIG TIL ENDNU ET ÅR PÅ BLOGGEN. PAS NU PÅ HINANDEN DERUDE <3

Badge_modeblogprisen2015

CJ

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FROM EBAY