Opdatering: mit nye job

Rosemunde

ROSE

CardiganRullekraveCashmere-bluseKort jakke 

Jeg har altid haft en svaghed for dusede farver og blonder, altid! Rosemunde er uden tvivl et mærke, hvor disse elementer spiller en enorm rolle i deres sortiment.
Jeg tror de fleste kender Rosemunde for deres blonde toppe, hvilket også virkelig er nogle flotte toppe, men jeg fandt lidt nogle andre styles da jeg susede rundt på deres hjemmeside.
Specielt den cardigan dér måtte godt hoppe hjem til mig 😉 Jeg synes virkelig den er flot og lækker. Men det er rullekraven bare virkelig også! OG Cashmere blusen ville være så fin med en skjorte indenunder.

Puha, det er jo ikke nemt når man kan lide det hele, men det er jo heller ikke helt gratis, så jeg venter nok lige med den cardigan til næste måned. Men rullekraven kunne jeg godt finde på at købe allerede nu. Jeg synes den ville være fin til juleaften, sammen men en lang nederdel. Nu ser vi 😉

Hvis du mangler lidt inspiration til, hvad du skal have på til julefrokosten, juleaften eller nytårsaften, så se deres kjoler og festkjoler lige her.

CJ

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering: mit nye job