Når du er blogger har du:

Ebay tip #170

sorte støvler

Støvler – 205 kroner inkl. fragt (risiko for told) 

Flere sko kryber sig vej ind til mine ebay tips. Disse var simpelthen for lækre til at undlade. Godt nok er prisen i den dyre ende af, hvad jeg normalt bestiller på Ebay, men sidste gang jeg bestilte støvler, var jeg ellevild 😀 Støvlerne her er godt nok også en del højere end de støvler jeg normalt trisser rundt i, men for fanden de er flotte!

Hilsen på blog

Se flere ebay tips lige her

4 kommentarer

 • Stephanie

  Uh de er fine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilia

  Ihh hvor er de fine! Har du et link til dem? Vi gerne løbe chancen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Hej Cæcilia 🙂
   Link til støvlerne er under billederne!
   Jeg tror også selv jeg skal have klikket dem hjem – bliver kun mere og mere forelsket i dem, jo mere jeg kigger på dem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når du er blogger har du: