Disney Chicas with real hair problems

Jane Kønig konkurrence

jane1 jane2

Find Perle V-ringen lige her 

Jeg har sådan glædet mig til at løfte sløret for denne konkurrence, for jeg ved i alle elsker Jane Kønig smykker ligeså højt, som jeg selv gør! Jeg har fået lov til at udlodde en smuk Perle V-ring i forgyldt til en af jer 😀 Den her ring valgte jeg fordi det er en af mine egne yndlings – den er så smuk og unik. HELD OG LYKKE piger!

kon
1. følg mig på Bloglovin’ lige her 
2. like Jane Kønig på facebook lige her
3. Skriv en kommentar (husk din e-mail – det er kun mig der kan se den)

Jeg trækker en vinder d. 8. februar kl. 20 🙂 

IMG_2092

cj hilsen

bloglovin'.jpg2

101 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disney Chicas with real hair problems