Ebay tip #199

More white

collage1collage2

details

collage3

SAND habitbukser
ASOS rullekrave
SAND læderjakke
H&M stilletter
CARRIE ur
EBAY halskæde
PIECES perlering
NORDAHL ANDERSEN ringe

Ovenover outfit fra den anden dag, hvor jeg lige kunne nå et billede efter job, og det er altså en fornøjelse at det hele ikke skal foregå i mine weekender 😉 Igår var jeg ude og få fyldt mine vipper op hos søde Laura – det får i selvfølgelig lige nogle billeder af en af dagene..  I aften skal jeg bruge sammen med Jesper, hvor vi skal fejre at han har fået nyt job 😀 Han er så mega sej!! Og det skal selvfølgelig fejres med at se Disney sjov OG x-factor, det vil han elske 😉 Men ellers skal der laves god mad, gåes tur og hygge, yay for en god fredag aften!!

hilsen cj

follow

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip #199