Ebay tip #200

Nej, de bliver ikke alle gode #1collage11
collage33

collage22

Der bliver altså taget en del flere billeder end, hvad der bliver vist her på bloggen, når der skal skydes outfit billeder – og det er sgu ikke altid lige kønt 😉 Jeg ser mig selv som en person med en hel del selvironi, og jeg synes altså altid det er skide sjovt at sidde og grine af mig selv, når jeg kigger billederne igennem – så det grin skal i da ikke snydes for! Jeg ved vitterligt ikke, hvad jeg tænkte på med den blå hat – den er bare dum og grim, og INGEN af de billeder kunne bruges, så det var dejligt…. Ellers er håndtegnet/luftguitaren ret så nice, og jeg elsker når der tages billeder når man ikke liiige er klar 😉 Jeg tænker jeg har en del flere af disse “kiks” liggende på computeren, så mon ikke der bliver flere af denne slags indlæg….

hilsen cj

follow

14 kommentarer

 • Michelle Eckert

  Haha, hvor er det bare et genialt indlæg! Men smuk er du, uanset hvad!

  ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Haha, tusind tak, søde Michelle 😀
   Jeg griner også selv ret meget af billederne! Længe leve selv ironi!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Haha sikke en fantastisk indlæg! Tusinde tak for et dejligt grin, Camilla. Jeg er fuldstændig lige sådan selv; sidder ofte og griner over de billeder der er blevet taget af mig. Nogle gange ved jeg simpelthen ikke hvad jeg ligner 😀 Meget gerne flere af de her indlæg – elsker din tekst nedenunder hvert billede 🙂

  http://cillesunivers.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Haha, hvor er det dejligt at høre, Cille 😀
   Godt jeg ikke er den eneste der er sådan 😉
   God søndag og jeg lover flere af disse indlæg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benya Suwan

  Haha, årh Gud! Sådan nogle billeder skal da også have plads. 😉

  benyasuwan.bloggerspoint.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eni

  Ah,ah,ah….funny!!! Today Google Translate don’t work but I wanted to thank you for your visit and your nice comment. Have a nice day, kisses,
  Eni

  Eniwhere Fashion
  Eniwhere Fashion Facebook

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   I have been thinking of making a translate in my posts, so maybe I will start soon, Eni 😉
   But nice to know it made you laugh.

   xoxo

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne ikke lade være med at smile, da jeg så billederne på dette indlæg. Jeg så mig selv i alle billederne og tænkte på de utallige gange jeg har måtte tage et billede om forbi den simpelthen bare ikke blev godt nok første gang, da jeg lavede en af dine 6 nævnte ting 🙂 Glæder mig til at se et andet “kikset” indlæg!

  Emma xx, http://www.ouvrirlabouche.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, dejligt at høre i kan lide indlægget – der kommer helt sikkert flere af slagsen nu 😉 Og også dejligt at jeg ikke er den eneste om at se så dum ud nogle gange..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Genialt med sådan et indlæg, det er noget mange mangler at vise frem hehe 😀

  Cathrine
  // tiiner.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak, Cathrine 😀
   Det er jeg rigtig glad for – og ja, jeg synes også ofte det hele virker så seriøst, det er vi jo ikke alle hele tiden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha elsker det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip #200