More white

Vippe opfyldning

vipper collage vipper collage2

Find Beautybox v. Laura Skipper på facebook her

Her får i lige en anden type billeder end, hvad jeg ellers smider herind, men min dygtige kusine kan altså noget bag et kamera (ja, også foran et selvfølgelig!). Men hun var forbi igår aftes, hvor vi blandt andet tog disse billeder, så jeg kunne vise jer min opfyldning af vipper hos søde og dygtige Laura! Jeg kan slet ikke undvære vipperne nu, og jeg synes de er så fine og naturlige. På disse billeder har jeg lige lidt sort eyeliner på, hvilket selvfølgelig gør øjnene lidt mere optegnede, men ellers er de så naturlige – og jeg kan slet ikke forklare, hvor stor en fornøjelse det er at stå op uden at bekymre sig om mascaren! Imorges vågnede jeg fx 5 min. før jeg skulle være på job i Aarhus, men jeg kunne bare hoppe i tøjet og ned i min bil, og så kom jeg kun 35 minutter for sent 😉 Ja det var en skøn start på dagen….

unnamed (3)

hilsen cj

follow

2 kommentarer

 • Har aldrig rigtig gjort mig i mascara, det har kun lige været på fotoshoots. Jeg har også altid fået at vide, at jeg har flotte og lange vipper, haha. Så vippeopfyldning er ikke lige noget, jeg higer efter at prøve, men jeg kan sagtens se den store forskel, det gør og hvor fint, det bliver på folk! Til gengæld har jeg også bare hørt nok skrækhistorier, haha 😀

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Jeg har også hørt skrækhistorier, men hvis man bruger en dygtig vippe tekniker, så sker der ikke noget 🙂
   Det kan godt ske at ens egne vipper bliver lidt kortere, men de vokser hurtigt ud – jeg har et par veninder der også har prøvet det.
   God lørdag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

More white