Trend: Læber

Lidt om et blomsteroutfit og at være urimelig

collage1 collage3

collage2

SAND/læderjakke – SAND/kjole – VILA/jeans – NIKE/sneakers –
linjeJeg havde glædet mig til at hoppe i ovenstående outfit, og få skudt outfitbilleder. Det skulle vise sig, at blive en træls start på min ellers sol fyldte morgen. Jeg har nemlig et rimelig heftigt temperament (for at sige det mildt), hvilket lige tittede frem igår morges. Jeg kørte igen forbi mine forældre inden job, og belysningen var skøn – alt i alt en rimelig god plan, hvis jeg selv skal sige det. Men det blev alt andet end skønt, for de første billeder blev alt andet end gode, og derefter dalede mit humør og selvtillid drastisk. Stakkels min mor altså – hun bliver udsat for alle sider af min personlighed (og der er mange, skal jeg hilse og sige).. Jeg kunne ikke komme frem til de helt rigtige poseringer, og jeg var sur over at der også absolut skulle komme biler kl. halv 7 om morgenen altså, hvad laver de på vejen?? Jeg synes jeg så tyk ud, og så gad blitzen ikke gå igang når den skulle. Jeg synes egentlig at alt var imod mig (og det kan i jo godt høre er helt rigtigt!), bortset fra min mor som bare knoklede på, uden at sige at jeg skulle klappe i, hvilket nok havde været mere end rimeligt 😉 Jeg må give hende en ekstra stor Mors dags gave her d. 10. maj. Jeg synes ikke I lige skulle snydes for en af de dér ægte hverdags-outfits-situationer, som virkelig ikke var så hyggelig, som billederne faktisk viser – og min kære mor skal jo have ros, for ud af alle de billeder vi tog, så er disse jo blevet ret gode 😉

linje

ENGLISHI had been looking forward to showing you this new outfit, but my morning turned out to be nothing but bad picture karma. I didn’t like any of the first pictures my mom took, and really didn’t care for cars driving by – I mean, what are they doing on the road at 6.30 in the morning? 😉 Go away.. But I do like the result, and my mom should get a medal for not killing me yesterday 😉 Do you like my new dress from SAND? 

collage4

hilsen-cj

followmini

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trend: Læber