A little yellow

Asos tip

collage

Find armbåndet på Asos her 
linje
Jeg bliver aldrig træt af perletrenden, jeg bliver nok nærmere mere og mere forelsket i den. Der er rigtig mange om buddet, når det gælder udbydere af smykker der indeholder perler 😉 Jeg synes bare altid de koster mere, end mit perlebudget ligger på, men Asos to the rescue! Dette armbånd koster ikke mere end 80 kroner, og det er jo gudesmukt! Det eneste minus er, at det umiddelbart ikke findes i guld. Måske det faktisk er mere yndigt i sølv – ja, jeg taler lige med mig selv lige nu 😉 I skulle i hvert fald ikke snydes for tippet – så værsgo og forelsk jer!

linje

ENGLISH/ I found this beautiful bracelet on Asos – my everyday jewellery and clothing pusher. I don’t think I will ever get tired of the pearl trend! 

hilsen-cj

followmini

25 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little yellow