Sheinside have it all x rabatkode

Colours of summer

færdig collage

1. here – 2. here – 3. here – 4. here – 5. here – 6. here – 7. here – 8. here – 9. here – 10. here – 11. here 

streg

Ja, jeg ved det godt – I har set Hvisk herinde en del gange efterhånden, men jeg kan ligeså godt love at dette ikke bliver sidste gang 😉 Jeg er faldet helt og aldeles for deres smukke univers, af MEGET billige smykker! Der er ingen tvivl for mig – der er Jane Kønig og Hvisk i mit smykke hjerte, hvem der ligger på første og anden pladsen har jeg ikke helt besluttet… Her er en lækker samling af smykker med farverige sten – helt perfekt til sommeren. En hvid kjole, sol på kroppen, en stråhat og nogle af disse lækre smykker – how about that picture? 😉 Jeg synes virkelig halskæden med farvede sten er yndig, og måne øreringene med blå sten, to. die. for. 

stregENGLISHI’m in love with the Hvisk univers of pretty jewellery. So many pretty things at low prices! What is not to like? 

hilsen-cj

followmini

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sheinside have it all x rabatkode