HVISK konkurrence

Don, Don, Doooon Draper

collage

Jesper og jeg er gået igang med at se Mad Men (ja ja, vi er meget bagud – i know), hvilket jeg var en anelse skeptisk omkring til at starte med… Det er jeg ikke længere. Jeg mener, se lige på hovedpersonen?? Han spilles af Jon Hamm. Jeg indrømmer gerne at jeg er rimelig betaget af ham, både som rolle, men ikke mindst som den lækkerbisken han er.. Vi er netop færdige med sæson 1, og starter på sæson 2, og jeg kan se frem til hele 7 sæsoner i alt – det er jo for labert! Jeg ville egentlig blot sende lidt øjen-guf ud til jer, I skulle i hvert fald ikke gå glip af denne mande-babe!

Har i set Mad Men? – og synes I også mr. Draper er en steg? 😉 

streg
E
NGLISHWe just started wathching Mad Men, and I must admit that my crush on Don Draper is rather large.. He is such a hunk, and the caracter he is playing is genious. I’m drawn to him – it could  be dangerous to watch the last 6 seasons 😉 Have you seen Mad Men? 

giphy-2

hilsen-cj

followmini

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVISK konkurrence