Don, Don, Doooon Draper

NEJ, DE BLIVER IKKE ALLE GODE #3

collage1

collage2

collage3 collage4

streg

Så er det vidst blevet tid til endnu et indlæg, med de knap så heldige billeder der også bliver taget til outfit-shoots 😉 Puha, hvor er de knap så heldige denne gang, haha. Men jeg er tosset med at lave disse indlæg, da jeg sidder og griner hele vejen igennem det! Det er sgu da ikke så ringe endda 😉 Jeg er helt flad af grin over THE HAND, som viser sig HVER gang, der bliver skudt outfit billeder… Min mor bliver altid ved og ved, og når jeg er fået nok, ja så svinger the hand sig lige frem 😀

streg

ENGLISHI think it is time to show some of the less lucky pictures once again. They really aren’t pretty, hu? But I laugh through out making these posts – so I guess they are worth it! 

hilsen-cj

followmini

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Don, Don, Doooon Draper