Colours of summer

SACKit konkurrence

collage2

image

Værdi 999 kroner

streg

Det er sidst på måneden, vores punge er ved at være godt og grundigt tomme – så jeg vil forkæle en af mine sødere læsere med en valgfri WOOFit JAM højtaler fra SACKit – se lige, hvor lækre de også er i kobber! Jeg kan 110 % stå inde for kvaliteten af både højtalerens udseende og lyd – den er intet mindre end fantastisk, og jeg forstår ikke, at jeg har kunnet leve uden den 😉

konkurrenceny

1. Følg mig (@camillajuliesh) og SACKit (@sackitdk) på instagram
2. Gå ind her og vælg den WOOFit JAM højtaler du gerne vil vinde 
3. Skriv en kommentar med linket til højtaleren og husk at udfylde feltet med din email 

Jeg finder en vinder d. 7. juni 🙂 

streg

hilsen-cj

followmini

Se en masse lækre konkurrencer lige her 

47 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Colours of summer