NEJ, DE BLIVER IKKE ALLE GODE #3

Sheinside have it all x rabatkode

collage færdig

The boyfriend jeans/here
 The little black dress/here
The long vest/here
The trenchcoat/here
The leather jacket/here
The white lace dress/here

streg

Sheinside er efterhånden blevet nævnt på ret mange blogs, og jeg skal da ikke være den eneste der ikke nævner dem 😉 Jeg blev kontaktet af dem i sidste uge, om jeg ville vælge en valgfri vare fra deres side, hvilket jeg jo med det samme takkede ja til. Nu går jeg så og venter på kjolen, jeg håber det kan blive kjolen jeg skal have på til bryllup senere på måneden. I får den selvfølgelig at se, så snart den dumper ind af brevsprækken. Da jeg sad derinde og spekulerende over, hvilken varer jeg dog skulle vælge, faldt jeg over alle disse skønne styles, som er så billige, at det halve kunne være nok! Det er en side der sælger ting fra Kina – lidt ala Ebay (faktisk ret meget som ebay), så her vil jeg også råde jer til at bestille tingene hjem et nummer eller to større end du ellers ville 😉

RABATKODE PÅ 30 % PÅ ALLE VARER: DK-blog 30

streg

ENGLISH/  I love Sheinside – they have so many pretty things for almost no money. I was looking at their styles the other day, and found all the things above, which are all very in at the moment. 

hilsen-cj

followmini

32 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEJ, DE BLIVER IKKE ALLE GODE #3