Ebay tip #222

Gå for en god sag

622227_10151491034659937_759301372_o
IMG_8458 IMG_8464

streg

Jeg støtter gerne en god sag, og en sag som ville kunne ramme min mor er ekstra vigtig for mig! Så læs indlægget, og hav din mor i tankerne imens – jeg håber dette kan få dig til at tage telefonen, ringe til din mor, veninde eller mormor og spørge om I ikke skal gå en lang tur – det er godt for både krop og sind 🙂

Hvert år dør omkring 7.000 kvinder af en hjerte-kar-sygdom – et tal som ville kunne mindskes betydeligt, hvis vi vidste noget mere om kvinders hjerter. Hjerteforeningen har siden 2007 uddelt 23,6 millioner kroner til forskning i kvinders hjerter. I dag er 70 % af al hjerteforskning centreret om mænd. Vores mål er at redde 5 kvindeliv hver uge frem til 2020, så der hvert år dør 2.000 færre kvinder af en hjerte-kar-sygdom.  Men forskning i hjerter og hjerte-kar-sygdomme kræver penge, kompetencer og tid..

En hjertesund kost er vigtig, men også motion er en af de faktorer, som kan være med til at forebygge hjertekarsygdomme. Går du en tur med din mor, din søster eller dine veninder, gør I noget godt for jeres hjerte samtidig med I at hygger jer – går I samtidig med app´en Gå for hjertet tændt, gør I også en god gerning for andre.

Hjerteforeningen og Becel har nemlig i samarbejde udviklet app’en Gå for Hjertet. Dette er en app, hvor du kan registrere, hvor langt du går eller løber. For hver kilometer du tilbagelægger, donerer Becel 1 krone til forskning i kvindehjerter. App’en kan du gratis downloade i App-store.  

Vi lancerer netop nu en Instagram kampagne, hvor vi har behov for din støtte og opbakning.

Du skal bare dele et billede af dig selv, når du har brugt app’en og hashtag´ge dine billeder med #gåforhjertet, så hjælper du os med at sprede budskabet om Becels og Hjerteforeningens app.

Så hent app’en, ring til din mor, gå en tur og notér det i app’en så vi kan få samlet nogle penge ind til kvinders hjerte <3 

streg

IMG_8456

hilsen-cj

followmini

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip #222