Suede espadrilles

En lille spinning mus

4d471feb4f3cd9d9df828ecc77041131

Se mere her 

streg

Jeg har i en del år, været en seriøs engageret spinning-mus (læg mærke til HAR)… Den seriøsitet er ligesom dalet det sidste halve år, og jeg hader mig selv for det. Jeg elsker at svede en hel time i træk, jeg elsker at stå op på den cykel, til det fedeste beat. Jeg ved at størstedelen af befolkningen inderligt hader spinning, og det gjorde jeg virkelig også de første 10 gange, men så blev jeg smaskforelsket.. Så i dag har jeg taget en beslutning, jeg skal simpelthen igang igen! Min veninde Sarah og jeg har været rigtig gode til at tage afsted alt for tidligt om morgenen, og det er en fornøjelse at komme tidligt op, få motion og et dejligt bad. Så er man ligesom igang, og jeg mener det virkelig når jeg siger, at jeg savner det. Derfor kunne det være ret oplagt, at få købt mig et par spinningshorts, du ved sådan nogle med lækre puder til bagdelen, så det vil jeg få gjort imorgen når lønnen tikker ind, og jeg vil gøre det på sportskompagniet.dk 😀

stregENGLISHI enjoy spinning – I love the feeling after a great spinning class. Although I love it so much, the last six month has been bad spinning wise. So I have made a descision to start from tomorrow morning at 6. I wan’t to get back in the good rythm.. 
hilsen-cj

followmini

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Suede espadrilles