Gå for en god sag

Shein.com dresses

samlet collage

1. here – 2. here – 3. here – 4. here – 5. here – 6. here
streg
Jeg modtog jo en rigtig smuk kjole fra Shein.com inden vi skulle til bryllup, og kort efter smuttede jeg hurtigt ind og kiggede resten af deres enorme kjole udvalg. Jeg har forelsket mig i alle ovenstående kjoler.. Mine favoritter må være 1,3 og 6 – og de er jo simpelthen så billige! I skal dog huske, at når I køber for over 80 kroner, så kan man risikere told 🙂 Har i en favorit?

streg

ENGLISHI jumped in to Shein.com to watch what they had to offer in their dress department – and I was not disapointed. So many pretty dresses – and they are all so cheap. My favorites must be 1,3 and 6. Do you have a favorite? 

hilsen-cj

followmini

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gå for en god sag