Sol på terassen

Suede espadrilles

1stor

bred

2stor

Skærmbillede 2015-06-28 kl. 13.30.04

3stor

MALENE BIRGER/tørklæde – RALPH LAUREN/solbrillerMDK/læderjakke – H&M/tshirt – DR. DENIM/jeans – VSR/FØTEX/espadrilles – STELLA MCCARTNEY/taske – DANIEL WELLINGTON/ur – HVISK/øreringe – JANE KØNIG/ring
stregIgår var jeg et smut i IKEA med min mutti, og der var jeg iført ovenstående outfit. Jeg var hoppet i min nye espadrilles, som jeg allerede har vist på min instagram @camillajuliesh. Ellers er der vidst ikke noget nyt at vise, men jeg havde lyst til et casual outfit, og læderjakken er jo altid et sikkert hit 😉

Dagen i dag bliver brugt i sengen…. Jesper og jeg var til 2×25 års fødselsdag hos to af vores bedste venner igår. Det var en sjov aften, med lidt for meget alkohol – så dagen startede rigtig godt ud med med rundstykker og kanelsnegle. Det er jeg sikker på, jeg er rigtig glad for imorgen, når jeg igen skal vejes 😉

stregENGLISHYesterday I was in IKEA with my mom. I felt like wearing a casual outfit, so this was what I came up with. Only the espadrilles are new 😉

Skærmbillede 2015-06-28 kl. 13.33.05

4stor

bred2

hilsen-cj

followmini

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sol på terassen