Bag den polerede instagram facade vol 1

20 % på alt hos HVISK

hvisk

(affliate) 1. here – 2. here – 3. here – 4. here – 5. here – 6. here 

Brug rabatkoden er “CELEBRATING20″ og få 20 % på hele Hvisk.dk (pånær 14 karat, hvor de har 10 %) – gælder til og med på søndag d. 1. november. Jeg har selv forelsket mig ret meget i deres perle-kollektion, som er så yndig. Specielt nummer 5 og 6 går jeg og overvejer at klikke hjem. De får jo lige et godt nyk nedad med de 20 % rabat 😉
Jeg behøves vel ikke at fortælle om min generelle kærlighed for Hvisk, for det har I set i alle mine outfit indlæg! Men seriøst – udnyt de 20 % og få jer nogle lækre og billige smykker.

3

2

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bag den polerede instagram facade vol 1