En gylden overraskelse

6 veninde typer – hvilken er du?

dt.common.streams.StreamServer

Vi har dem alle sammen i vores venindegruppe, men vi er også selv en venindetype, måske endda flere af punkterne. Vi kan jo have forskellige roller, alt efter hvilken veninde du tænker på. Jeg har fx veninder, hvor jeg udfylder en af hver type – dog er party dyret nok lagt på hylden for nu, men jeg har været den veninde engang.

1.  Den betænksomme. Hende der husker din fødselsdag, helt uden hjælp fra facebook. Hun interessere sig nemlig oprigtigt for dig, og skriver din fødselsdag i sin kalender. Hun er højest sandsynligt også den første der skriver tillykke, ringer og synger, sender snaps med flag og sang. Hun husker når du skal til eksamen, starter i nyt job og har årsdag med kæresten. Hun kan sende dig en sød sms, bare for at minde dig om, at hun tænker på dig. Sådan en veninde, er super vigtig – for den slags kærlighed og betænksomhed giver varme helt ned i maven.

2. Party dyret. Hende du går i byen med, eller det er i hvert fald hende du skriver til, når du gerne vil ud og give den gas. Du ved nemlig, at hun skal afsted alligevel. I har haft rigtig mange sjove natter sammen i bylivet, hvor der er blevet danset, drukket og måske en enkelt brandert, som endte i gulvet. Party veninden er en ekstrem ekstrovert pige, som altid er social og klar på at møde nye mennesker. Du oplever altid noget nyt sammen med hende, og det føles lidt som et eventyr når du vågner op dagen efter, med make-up hængende ned af kinderne, og din hage hvilende på toiletbrættet.

3. Barndomsveninden. Hende du har kendt altid. I har enten gået i børnehave eller skole sammen. Måske det også er et familiemedlem, så du er så heldig også, at se hende til diverse familie fødselsdage. Det er hende der ved alt om dig, dine familieforhold, barndomskærester og kriser igennem dine teenage-år. I har endda nok gået igennem det meste sammen, hånd i hånd. I har ikke nødvendigvis de samme interesser, eller ses hver uge – men I vil hænge sammen for altid, og det hersker der ingen tvivl om hos nogle af jer.

4. Den travle. Hende der altid er en stor undskyldning. Hende du ikke ser mere end et par gange om året, for når du spørger om I skal ses, så har hun først tid 12. december 2016. Du ved godt, hvordan tingene forholder sig, så du bliver ikke skuffet længere. Hun er så absolut stadig en god veninde, det er bare ikke hende der fylder i din dagligdag længere. Hun er også veninden der glemmer at svare på dine beskeder, og hun skriver virkelig sjældent selv. Skal der en aftale på benene, så skal du selv tage initiativet, eller der skal være en fødselsdag involveret.

5. Den ærlige. Hende hvis mening du ved, du kan regne med. Hun holder ikke igen, og har du noget siddende i tænderne, så ved du at hun nok skal gøre dig opmærksom på det. Hun er også den person der fortæller dig, hvis du er urimelig overfor kæresten, veninden eller din mor. I er ikke nødvendigvis enige, men det betyder blot. at du får set sagen fra flere sider, og det er kun sundt. Du ved du ikke kommer ud af døren i bukser, der får dig til at se tyk ud i hende selskab. Hun er guld værd når du holder fødselsdag, eller skal i byen – for hun vil altid få det bedste frem i dig.

6. Den nye. Hende du ikke har kendt i årtier, men først skal til at lære rigtigt at kende. Du kender ikke hele hendes livshistorie, kæreste, veninder eller familieforhold, hvilket føles som at indlede et helt nyt forhold. Det er på samme måde med nye veninder, som med en ny kæreste – så ikke virke for pågående, give små søde komplimenter, men skriv ikke I LOVE YOU, efter første møde. Du kan stadig godt føle dig virkelig tilpas i hendes selskab, og have følelsen af, at I har kendt hinanden i flere år. Den nye veninde, er en god veninde, for du kan her selv bestemme, hvordan du vil opfattes – hun har ikke en forudindtaget holdning omkring dig. Så værsgo og bliv den veninde du gerne vil være.

3

2

6 kommentarer

 • Fantastisk godt indlæg 😉
  Kan bestemt godt kende mig selv, men ikke nemt at vælge,
  man er nok lidt af dem allesammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Tusind tak, søde 🙂
   Dejligt du kan lide det.
   Men du har helt ret, man er ofte flere af dem!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt indlæg søde!
  Jeg er nok en mellemting mellem nummer 1 og 5 – jeg sætter en stor ære i de små ting, jeg kan gøre og huske for mine veninder, og så kan de altid regne med et bundærligt svar fra min mund, hvis de har brug for råd 😉

  http://www.sannenoerbjerg.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Tusind tak, smukke 😀
   Ja, man er nok ofte mere end kun en af dem :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Interessant indlæg, og virkelig svært at vælge hvor man hører til. Jeg tror måske jeg er en blanding af dem alle sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Må desværre indrømme jeg kan genkende mig selv lidt for meget i 4’eren, men til gengæld har vi travle piger næsten altid styr på tingene. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En gylden overraskelse