20 % på alt hos HVISK

En gylden overraskelse

sponsored3

1

2

3

4

Cassiopeia halskæde  – Crossed ring  – Sticks ring 
Sticks armbånd – Silver pearl behind øreringe 

Jeg elsker at hente pakker på posthuset, specielt dem jeg ikke ved, hvad indeholder. Pakken fra Pernille Corydon var en af den slags pakker. De havde nemlig sendt mig den dejligste overraskelse i form af smukke guld smykker. Halskæden har jeg drømt om virkelig længe, og at den dumper ind som en af pakkerne, var altså virkelig skønt. Pernille Corydon har sammen med Hvisk og Jane Kønig altid været et af mine yndlings brands, og det ændre gaverne så absolut ikke på, måske endda de nu er hoppet op på 1. pladsen, hvem ved 😉

3

2

Smykkerne er modtaget i gave, uden en aftale om at de skulle vises på bloggen – det er helt på eget initiativ

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 % på alt hos HVISK