4 lækre jakker

Fødselsdag, pizzaer og et par ebay tip

1

3

2

IMG_1835

4

6Pizzaer fra Ristorante Luna i Randers

I lørdags holdte jeg fødselsdag for mine dejlige veninder. Som jeg skrev igår, så havde vi sådan en dejlig aften og nat. De første gik klokken halv tolv, de sidste klokken halv tre. Så der var tøse hygge til langt ud på natten. Vi spiste de lækreste gourmet pizzaer fra Ristorante Luna i Randers. Et rigtig lækkert italiensk spise sted, hvor man både kan bestille take away, og spise i deres hyggelige lokaler lige midt på Rådhuspladsen. Pizzaerne satte lige prikken over i’et, for en helt fantastisk aften, hvor kærlighed, pizza, vin, slik og helium (som selvfølgelig skulle smages senere) var i højsædet.

Jeg havde gjort mig et par ebay køb, for at give aftenen lidt ekstra stemning. Slikopsatsen var forholdsvis dyr, men til gengæld uden told, da den er fra England, men seriøst se lige, hvor fin og yndig den er. Der var også pyntet op med helium balloner, som jeg fik pustet op hos Jensens Bøfhus 😉 Jeg har valgt den helt store størrelse, og jeg ville nok vælge dem en størrelse mindre, hvis jeg kunne vælge om. Det kommer selvfølgelig også an på, hvor meget plads man har til rådighed.

Efter at have sludret om alt og ingenting, både seriøse og mindre seriøse emner med mine piger, så tog de sidste tre en helium ballon i hånden, og slap den fri nede på gaden. Det var sådan en perfekt og smuk afslutning på en skøn aften, som blev lige som jeg ønskede det.

Tusind tak til Luna Ristorante for at gøre min aften nem, lækker og fyldt med lækker italiensk pizza. Jeg kan varmt anbefale både deres pizzaer, men også deres pasta, mums siger jeg bare! Det er altså klart et besøg værd.

Saturday I had my birthday bash for my girls. It was the best night with the greatest pizzas from a local italian restaurant. They have the best gourmet pizzas in town. Besides take away pizzad you can also eat at their cozy restaurant. 

7

IMG_1853

8

3

2

Se flere ebay tips her 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 lækre jakker