6 veninde typer - hvilken er du?

Visiting Väla Centrum Helsingborg

2

3

1

4

12182232_10154339360389937_473381961_n

5

6

7

Väla Centrum 

I onsdags var Julie, Nadialine, AmandaAnne og jeg selv inviteret til Helsingborg, af Anna fra Visit Sweden for at besøge det lækre Väla Centrum storcenter. Vi mødtes alle på hovedbanegården for derefter at tage en minibus til Helsingør, og derefter færgen til Helsingborg, hvilket var super nemt, specielt for jer der bor på Sjælland (se priser og info om færgen her). Det føltes fuldstændig som en skoletur, hvilket simpelthen var så hyggeligt. At jeg lige blev køresyg og måtte ud og trække lidt frisk luft, er en helt anden sag 😉 Det var skønt at vi kun var 5 afsted, for vi lærte hinanden meget hurtigt at kende (ja ja, Julie kender jeg jo riiiimelig godt i forvejen). Vi blev vist rundt af marketing direktøren samt en rigtig dygtig personal shopper og deres praktikant. Alle tre virkelig søde piger, som vi alle gik vildt godt i spænd med. Der var det hyggeligste torv midt i centret, som fik mig til at føle, at jeg stod i Disney Land. Det var super fint med springvand i midten, og bygget op som om butikkerne lå i huse. Jeg var solgt! Nadialine arbejder på redigere en video hun tog deroppe fra, så den glæder jeg mig til at se, og til at vise jer, mest fordi det virkelig var svært at få stemningen på det torv frem på billeder.

Det var virkelig en spændende dag, hvor mode og tøsehygge var i højsædet. Väla har virkelig nogle lækre butikker, og jeg vil helt sikkert vende tilbage en dag, hvor jeg kan granske deres udvalg endnu mere. Specielt butikken med de lækre Versace støvler var endnu et kig værd. Derforuden havde de både H&M, Zara, BikBok og en masse af de butikker vi i forvejen kender og elsker – endda en Joe & the Juice, piger 😉 Jeg har endda været inde og kigge på et par hoteller der kunne gøre en weekend i Helsingborg super hyggelig. Tjek fx lige det her hotel ellers kan I tjekke her, ja man kan endda bo på et lille slot! En weekend med juleshopping i december, kunne altså være noget så hyggeligt. Måske man skulle samle en gruppe piger, og lave en tøse tur. Vi nåede nemlig ikke at udforske Helsinborg by, som skulle være super smuk – og så ligger den jo ud til vandet, det er aldrig helt skidt.

Tusind tak til søde Anna og Visit Sweden for at inviterer os, og til de dygtige piger fra Väla for at bruge deres tid, og energi på at vise og deres lækre center. Jeg glæder mig allerede til at komme på besøg igen, SNART!

Me and 4 other bloggers was invited to Helsinborg in Sweden by Visit Sweden to check out Väla Centrum. It’s a huge mall, with so many nice stores. It was such a great day with sweet girls, looking at fashion and just enjoying a day in Helsingborg. I need to go back to see even more of Väla and the City in general. 

9

8

11

10

3

2

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 veninde typer - hvilken er du?