Julehygge hos Kähler Villa Dining

Den perfekte julegave og en rabatkode

1

3

2

4

Indlægget er lavet i samarbejde med Daniel Wellington

Jeg har fået en tidlig julegave, og jeg valgte at åbne den igår (det føltes jo næsten som 1. søndag i advent). Jeg fik dette skønne ur, samt en ekstra rem som er lidt mere rå, end de andre remme jeg har. Jeg har efterhånden en rigtig lækker samling af Daniel Wellington urer, og jeg knuselsker hver og et. Jeg bruger dog mest mine herreure, som har en smule større skive, og det mere maskuline udtryk er jeg ret vild med.

Hvilken perfekt dag at snakke lidt om julegaver på, nu hvor sneen ligeså fint har lagt sig over det danske land. Jeg synes nemlig at et ur er den perfekte julegave, og DW ure kommer i mange prisklasser. Har kæresten allerede et ur (det er der jo en stor chance for), så kan en ny rem give uret et helt nyt udtryk, jeg selv er vildt glad for mit ur med denne rem. Og seriøst, er indpakningen ikke næsten nok? SÅ flot og så julet, men på den helt rette og elegante måde! Jeg har endda skaffet en rabatkode på 15 %, hvis du vil spare lidt på julegaven 🙂

Rabatkode: camillajulie15*
*Udløber 15. januar

ENGLISHI got this Daniel Wellington as a early christmas present. I love the brown color of the strap and even more the raw expression for the extra strap. I really do believe that a watch is such a perfect christmas gift. It’s personal and the person who get’s the watch will get to look at it every day (hopefully). I have a discount code for you for 15 % – write the code: camillajulie15 when you check out. 

5

camillafacebook

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julehygge hos Kähler Villa Dining