Den sidste tid har jeg…. #5

En vinder er fundet, og lidt juleshopping til jer andre

ilove2

Stort tillykke til Line Andersen, som ønskede sig denne plakat med denne ramme. Jeg håber de varmer 🙂

Til jer andre der ikke vandt, så har jeg skaffet en rabatkode på 20 %, så I kan købe den plakat og ramme i gik og drømte om! I kan jo endda også bruge koden til lidt rabat på en julegave? Det er jo helt fantastisk at være i god tid! Jeg selv overvejer om denne fine plakat skal hjem og hænge i vores nye lejlighed. Der mangler lige lidt liv inde i walk-in/kontor 🙂

brug kodentroestepraemie20

Tusind tak til søde Kathrine for at give mig muligheden for ikke blot at forkæle en enkelt læser, men også alle jer der ikke vandt.

camillafacebook

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sidste tid har jeg…. #5