Ellos x den gode sag

I love my type Konkurrence

ilove2

konkurrencer

Jeg viste jer mine nye plakater fra I lOVE MY TYPE lige her, og nu er det så jeres chance til at vinde jeres egen lækre plakat. I kan nu deltage i konkurrencen om en valgfri plakat, valgfri størrelse og en valgfri ramme. Jeg er fx selv helt forelsket i denne plakat, og så med en messing ramme, altså det er i min verden det perfekte match 😉 Plakaten kan jo også bruges som en julegave, så man kan krydse en af gaverne af på sin evige liste.

konkurrence

Det eneste ud skal gøre er: 

1. gå ind på I lOVE MY TYPE her og vælg den plakat og ramme du gerne vil vinde
2. skriv en kommentar til indlægget, hvor du linker til de to ting (husk din mailadresse)

Jeg finder en vinder d. 17. november

held oglykke

ilove

Bloglovin

78 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ellos x den gode sag