Hat, halstørklæde og ferie

Et outfit og et ebay tip

1

2

3

6

5

Pelsjakke
LALA BERLIN tørklæde
EBAY trøje 
H&M jeans
ZARA støvler
BALENCIAGA taske
JANE KØNIG startag halskæde 

To outfit indlæg, på to dage – ja verden er da gået af lave her inden et nyt år starter… MEN nu var jeg jo sammen med Julie igår, og når to bloggere mødes, skal der jo selvfølgelig tages billeder 😉 Jeg ville gerne lige vise jer min nye bluse fra ebay, som ikke kostede mere end 30 kroner, og så lige en 40-50 kroner i fragt – men ingen risiko for told 😉
Julie og jeg spiste frokost på Joe & The Juice og kiggede butikker. Det var som altid hyggeligt! Turen hjem var dog mindre sjov…. Da jeg var kommet til Randers opdagede jeg, at jeg ikke havde fået min nøgle til lejligheden med, OG Jesper var også i Aarhus hos en kammerat. Vi har endnu ikke fået lavet en ekstra nøgle, så jeg måtte fandme (ja, her må gerne bandes!) køre tilbage til Aarhus og hente Jespers nøgle! Alle der kender mig ved, hvilken reaktion jeg havde, og raseri dækker ikke følelsen helt…. Resten af aftenen havde jeg dog alene, så jeg fik kølet ned, og hygget mig (og måske spist en flødebolle eller to, i ren selvmedlidenhed…).

Idag skal vi ingenting, jo vi skal lige ned og træne med min veninde Pernille, men ellers står den på ren afslapning og kvalitetstid, og jeg glæder mig som en vanvittig!

7

4

8

kanaler

Se flere ebay tips her 

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hat, halstørklæde og ferie