Et outfit og et ebay tip

MOKAÏ Mojito, en flok tøser og en vinder

1

2

3

111

10

4

5

7

Som jeg tidligere nævnte var mine veninder og jeg en tur i byen d. 25. december, hvor jeg har været i relativt stor tøjkrise… Dog var jeg slet ikke i krise over, hvad jeg skulle indtage den aften.. Det skulle selvfølgelig være MOKAÏ. Det er ikke en rigtig Randers fest, uden MOKAÏ i rigelige mængder. I kan nok fornemme på billederne, at pigerne kom i rigtig god stemning af de lækre hyldeblomst dråber. Vi lavede endda en Mojito med et twist – vi tilføjede MOKAÏ som en ekstra ingrediens i en ellers helt klassisk Mojito, og det smagte bare vanvittigt godt. Alle pigerne var helt oppe at køre, da jeg åbnede køleskabe, og de så, det var fyldt med iskolde MOKAÏ. Det var starten på en helt perfekt aften.

konkurrence

Og til endnu mere sjov, nemlig vinderen af en kasse MOKAÏ, som jeg udloddede ovre på min instagram @camillajuliesh. Vinderen blev Elisabeth, som gerne må sende mig en mail med sit fulde navn, adresse, e-mail og telefonnummer – så kan vi få sendt en lækker kasse MOKAÏ afsted.

Tak til alle der har deltaget, og tak til pigerne for en genial aften fyldt med gyldne dråber, som smagte bedre end normalt. Og tak til MOKAÏ for at give mig og mine veninder et MOKAï smil på læben. Det må snart gentages 🙂

8

9

6

kanaler

Indlægget er sponsoreret af MOKAÏ
Indlæg 2/2

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et outfit og et ebay tip