Blogger-interview: Sidsel & Lasse

6 x Asos saved

samlet

1. here 2. here 3. here
4. here5. here6. here

Ja ja, jeg ved godt der er sneget sig to badedragter ind i collagen, men jeg har altså længe drømt om en smuk badedragt, som jeg ikke ligner en fed gammel kone i. Det er ikke lykkedes så godt endnu, og jeg fortryder lidt det stykke kage jeg lige har indtaget, når jeg tænker på en badedragt 😉 Men jeg synes virkelig at de begge to er fine, og enten sidder de rigtig fint, eller slet ikke fint… Tshirten fra weekday er så lækker, og den er faktisk allerede klikket hjem, sammen med den grønne badedragt (som Jesper uden tvivl kommer til at hade…).

kanaler

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger-interview: Sidsel & Lasse