The Square Hotel Copenhagen

Vandt jeg en award til Bloggers Delights 5 års fødselsdag?

1

3

2

12496184_1032646600124797_1864343166232795004_o

12628444_1032652103457580_4935785312188828019_o

12628373_1032649360124521_3686987235976659334_o

5

Billeder lånt fra Bloggers Delight – Fotograf: By Martina

Haha, Click-baiting at it’s worst 😉 Men før eller siden skulle det jo prøves herinde… Nej, jeg vandt ikke en award i lørdags, men jeg var sgu nomineret til en, hvilket jeg er ovenud stolt over, og slet slet ikke havde regnet med. Mit MOKAÏ indlæg var nomineret til ‘Årets sponsoreret indlæg’, og at være blandt de 4 bedste af alle os Premium bloggere er jeg virkelig beæret over 🙂 Til gengæld vandt Sidsel og Lasse den kategori, og det var meget fortjent! Jeg skylder et stort tak til Nails by Anja, 5th Avenue, Tanning Danmark og søde Melanie for, at gøre mig klar til en aften jeg sent vil glemme! Læs meget mere om aftenen nedenfor.

hår

Hår: Mit hår betyder vanvittigt meget når en aften skal være god for mig. Spiller håret ikke, så gør jeg heller ikke. Derfor havde jeg booket en tid hos min søde frisør Maria i tirsdags, så håret kunne være frisk til lørdag. Jeg fik endnu en omgang baylage med lyst i bunden, og lidt mørkere i toppen. Jeg er vild med hele looket, og kan ikke takke Maria nok for at få det udtryk frem, som jeg gik og drømte om! Det betød at jeg ikke skulle gå og bekymre mig om frisure resten af ugen, for jeg vidste at det skulle hænge, så jeg kunne vise den nye farve frem 😉

neglecollage

Negle: Min søde Anja skulle selvfølgelig stå for, at gøre neglene helt perfekte til en galla aften på den røde løber. Hun havde netop selv puttet denne grønne farve på sine egne poter, da jeg kom ind af døren, og derefter var jeg slet ikke i tvivl. Vi skulle være negle-twins! Hun fik virkelig den smukkeste form frem og farven er fuldstændig on point – og så passede den perfekt til min grå/petroleums-farvede kjole. Tak til Anja for at give min indre negle-perfektionist ro, og altid komme frem til det aller bedste resultat. Du er en negle-guru i min verden <3

make up collage

Make-up: Make-uppen spiller selvfølgelig en stor rolle, og jeg er altså ikke verdens mester i make-up.. Julies søde veninde Melanie kom op på hotellet og gjorde sig færdig sammen med os. Hun arbejder hos Sephora, og er en haj til alt inden for make-up. Hun lagde vipper på, og lavede lækker contouring og øjenskygge. Det gjorde at jeg virkelig følte mig godt tilpas, og var klar til en aften i selskab med en håndfuld røvlækre damer. Så tusind tak til Melanie, for at have tid til min make-up.

kjole
Outfit: Selve outfittet har jo været en større kamp (det ved i!). Jeg endte i blondekjolen fra H&M, den følte jeg mig bare bedst tilpas i. Den er købt for en uge siden til 350 kroner, så den burde stadig kunne findes, hvis nogle skulle være interesserede. Til kjolen havde jeg et par H&M stilletter og min sorte Gucci taske, og selvom jeg inderst inde havde drømt om en lang kjole, så havde jeg det rigtig godt i mit outfit. Der var folk i lange kjoler, korte kjoler, suits, sneaks – ja, faktisk alle salgs outfits, og det var ret fedt at se. Alle havde outfits på, som afspejlede deres person og blog, og alle var lækre på hver deres måde. Virtuel high five til Danmarks lækreste blog-netværk.

3

Spraytan: Julie har snakket så godt om Signe Heindorf, som ofte har sprøjtet hende med en lækker glød inden arrangementer. Vi aftalte derfor at skulle ind og have sådan en omgang om fredagen, hvilket var den bedste beslutning længe. Det føles så fantastisk at blive lækker brun på 15 minutter. Det er uden tvivl ikke sidste gang, at jeg besøger søde Signe, som bare er så dygtig og professionel. Hendes lækre butik ligger på Store Kongensgade, hvilket er meget centralt tæt på Nyhavn og Kongens Nytorv. Hermed en meget stor anbefaling herfra, og tak til Signe for at finde tid til os i blandt alle de andre der skulle tannes inden gallaen.

collage2

Selve aftenen: Jeg sad ved bord 5, som blandt andet husede skønne damer, som hende, hende og hende. Alle tre piger jeg kendte i forvejen, så det var virkelig skønt. Bloggers Delight havde taget hensyn til, at vi skulle kende nogle, samtidigt med at vi skulle lære nogle nye mennesker at kende. Der var lækker mad, drikkelse og den fineste overraskelse i form af en Bloggers Delight special edition Jane Kønig halskæde. Den sidder allerede fast om halsen på mig. Der var poloraid kameraer på alle borde, som flittigt blev brugt igennem hele aftenen. Jeg vil næsten lade billederne fra indlægget tale for mig, for det var virkelig en gennemført aften, som sluttede på ZEN med afterparty og gratis drinks – ikke en dårlig kombi 😉 Tusind tak til Bloggers Delight for at afholde sådan et fantastisk arrangement, og endnu et kæmpe tillykke med de 5 år, jeg er utrolig stolt over at være en del af lige netop BD netværket!

kanaler

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Square Hotel Copenhagen