Ebay tip: blonde top

Overraskelser når de er bedst

DSC02870

DSC02847

DSC02867

DSC02848

DSC02852

DSC02865

(alle smykker modtaget i gave) Lucky eye ringLucky eye armbånd
Drop ringLapis Lazuli ring 
Entangled halskæde entangled øreringe 

For nogle uger siden åbnede jeg postkassen fyldt med disse lækre smykker fra Pernille Corydon. De er simpelthen så søde til at sende sådan nogle dejlige overraskelser, og det virker altså 😉 Jeg har fået nogle smykker, som jeg normalt ikke selv nødvendigvis ville have valgt, fx den store blå ring, men samme tid minder den mig lidt om noget min bedstemor ville have på, og den tanke gør mig varm om hjertet. Drop ringen er dog lige mig, og noget jeg selv kunne have fundet på at købe. Jeg har allerede vist jer nogle af smykkerne i dette outfit indlæg, men jeg synes lige det krævede sit helt eget indlæg, for at sige ekstra tak til de søde folk hos Pernille Corydon. Og jer der følger mig på snapchat, I har vidst set dem alle en hel del 😀

kanaler-680x44

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip: blonde top