Nyt sæt, nye briller

20 % rabatkode til hvisk

Collage4

1. here2. here3. here 4. here5. here 6. here 

Efter jeg holdte min lille påske instagram takeover hos hvisk, har jeg fået en lille rabatkode til alle jer søde læsere på hele 20 % på hele hjemmesiden, og 10 % på 14 karat. Koden gælder indtil 11. april og er: camillajulie. Jeg har udvalgt mine egne favoritter fra mine billeder, og jeg elsker virkelig dem alle sammen. Kvaliteten er bare så god, og prisen ligeså. Specielt halskæden nr. 6 har jeg fået så mange komplimenter for, og den er også bare så smuk. Jeg kan ikke fortælle nok gange, hvor forelsket jeg er i hvisk universet, og deres smykker er at finde på mig hver eneste dag! Jeg håber rabatkoden falder i god jord, nu hvor forårs solen så småt finder vej igennem skyerne. Hav en rigtig dejlig aften ♥

kanaler-680x44

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt sæt, nye briller