Den seneste tid har jeg…. #13

4 links og et ebay tip

Screen Shot 2016-05-08 at 23.46.51

1. here2. here3. here4. here 

Læs også: eBay tip – børnetøj til piger 

Det er mandag, og det kan være hårdt, derfor har jeg fundet 4 links som jeg personligt er ret forelsket i. Jeg har dog fri både i dag og imorgen, så min mandag er ikke så slem 😉 Vi skal have udbedret fejl og mangel lister, og jeg vil gerne være hjemme så jeg kan sikre mig at de laver tingene rigtigt! (perfektionist much?) Jeg fandt hurtigt ud af, at der ligesom var et lille lyserødt og lyst tema i disse links, og selvom jeg altid går meget i sort, grå og camel, må jeg erkende at jeg altså blevet lidt lun på det lyserøde univers (igen).

Læs også: 7 ting der er hverdags luksus for mig 

Det eneste jeg ikke allerede har klikket hjem er faktisk strikken fra envii, som virkelig også er fin, men som jeg lige må vente lidt med… Har altså shoppet alt for meget, og jeg kan virkelig ikke stoppe igen! Jeg shoppede ikke sådan voldsomt meget i London, men siden jeg kom hjem har jeg ikke været i stand til at stoppe. Det har været styles, som er nogle gode klassikere. Badedragten fandt jeg i Aarhus, og jeg var forelsket med det samme – jeg havde besluttet at det skulle være badedragt i stedet for bikini i år, og så fandt jeg denne smukke sag til 249 (den er dog sat ned online til 179,00 lige nu, typisk ikke??). Nummer 4 er sneaks fra ebay, som ser så fine ud – normalt venter jeg med at tippe jer, til jeg får tingene hjem, men nu får I dem lige to gange 😉 Nogle gange bliver tingene hurtigt udsolgt derinde.

cj

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den seneste tid har jeg…. #13