Ebay tip: børne t-shirt/kjole

6 facebook grupper du skal være medlem af

Screen Shot 2016-05-15 at 22.16.32

Ebay Tips

Jeg er selv medlem af en hel del facebook grupper efterhånden, nogle mere nyttige end andre, og jeg tænkte at jeg ville dele de grupper, jeg får mest gavn af herinde. Vi skal hjælpe hinanden, og nogle gange kan man jo få noget info som man ikke vidste man stod og manglede. Denne gruppe blev jeg primært medlem af for at dele mine ebay-tips-indlæg, men fandt også hurtigt en masse gode ting i gruppen. Folk er rigtigt gode til at dele inspiration med hinanden, og viser også billeder med tingene på. Jeg synes det er en super god gruppe, og der er godt styr på reglerne og retningslinjerne derinde.

Screen Shot 2016-05-15 at 22.18.35

Social medie nørder – den hårde kerne 

Denne gruppe er primært henvendt til os med jobs indenfor social media, men man kan også lære en masse derinde, samtidigt med at folk er super gode til at smide artikler op, hvor andre virksomheder har brugt sociale medier på en særlig måde. Det er super inspirerende, og folk er så gode til at hjælpe hinanden. Fra tid til anden bliver der også delt stillingsopslag indenfor selvsamme branche. En gruppe jeg ikke selv har været medlem af længere end et halvt års tid, men som jeg varmt kan anbefale for de interesserede.

Læs også: Min Randers guide

Screen Shot 2016-05-15 at 22.18.57

Being Boss 

Being Boss er en af de podcast jeg har hørt mest, jeg har dog lige ikke lige lyttet med på det seneste, da jeg til tider godt kan blive træt i hovedet af, hvor meget og hvor højt de griner. Ja, nogle gange skal der altså ikke så meget til 😉 Det er to dygtige selvstændige fra USA, som kommer med en masse gode tips og deler ud af deres erfaringer, hvorefter de har oprettet en facebook gruppe for alle der har lyst til at snakke sammen og dele ud af hinandens læring, samt stille hinanden spørgsmål. Der er nogle meget spændende og relevante snakke derinde, hvis man lige giver sig tiden til at læse det hele igennem, for nogle af de kvinder der er i gruppen, har altså meget på hjerte.

Screen Shot 2016-05-15 at 22.20.08

Salg af tøj, accessories, sko mm*2

Denne gruppe har jeg brugt rigtig meget i salgsøjemed – jeg køber aldrig selv noget derinde, men det kan den jo selvfølgelig også bruges til, at gøre et godt kup. Jeg har solgt rigtig mange ting, særligt de ting jeg ikke rigtig har orket at smide på Trendsales. Det går nogle gange super stærkt derinde. Vær dog varsom, for der sidder folk som vil snyde dig, og hvor dette er deres eneste formål. Få altid pengene før du sender! Jeg er aldrig blevet snydt, men jeg har som sagt heller intet købt, og beder altid om penge på forhånd. Der er dog også mange andre salgsgrupper såsom:

Second hand FB store

Salg af tøj, accessories, sko mm. (den første)

Markedspladsen Jylland

 

Læs også: Lidt om sponsorede indlæg, reklame og affiliate

Screen Shot 2016-05-15 at 22.21.42

Kähler Design – køb, salg, bytte

Hvis du er vild med Kähler (er vi ikke alle det?), så er denne gruppe også super interessant. Du kan gøre dig nogle gode kup, eller sælge ud af dine egne Kähler ting. Nogle gange får man jo købt for meget, og opdager hen ad vejen, at det alligevel ikke rigtigt kunne bruges. Nogle bruger også gruppen til at lede efter inspiration, spørge til råds eller andet, og folk virker også super venlige og engagerede i denne gruppe.

Screen Shot 2016-05-15 at 22.22.04

Acne Studios – Buy, sell, trade

Jeg er selv netop blevet medlem af denne gruppe, da jeg altså bare ikke kunne lade være længere. Denne gruppe vil jeg ikke bruge med salg for øje, men med mit jyske kræmmer-gen, som håber at kunne gøre et kup i ny og næ. Jeg har haft en forkærlighed for Acne siden jeg arbejde i Samsøe, hvor vi havde en ret stor og lækker Acne afdeling. Det var farligt at arbejde i Illum, sådan helt generelt 😉 Så jeg er spændt på, hvad denne gruppe kan gøre for mig, der er ret mange medlemmer, så chancerne for et godt forhold til denne gruppe er relativt stor.

Har I nogle grupper I elsker mere end andre? Del endelig links i kommentarfeltet, hvis der er nogle jeg går glip af!

Et lille bonus-tip: hvis I skulle have brug for et godt grin, eller en gruppe der med tiden vil give dig hovedpine og lyst til at slå en eller anden, så meld dig ind i Facebook Randers. Det er gruppen for folk, som ikke rigtigt har opdaget google, og tror at man kan spørge om alt mellem himmel og jord, og det gør de så! Jeg har meldt mig ud flere gange, fordi jeg simpelthen ikke kunne rumme de mennesker, men nu forsøger jeg mig altså igen, for jeg har virkelig også grint. Det er ikke fordi jeg tror Randers er særligt udsatte, og jeg tænker at andre byer har præcis samme type grupper, men denne er den eneste der lige har haft relevans for mig. Et par gode eksempeler: ‘Så er der ild i Nyvangsskolen!!’, ‘Luk Randers midtby for billister!!!’

cj

8 kommentarer

 • Sikke nogle gode grupper du henviser til! Jeg er også selv ved at være medlem af ALT for mange grupper, men det er altså også lidt hyggeligt! Jeg er fornylig blevet medlem af en stor Royal Copenhagen gruppe. Du kan sagtens købe og sælge derinde, men jeg ser mest bare med for inspirationens skyld. :-*

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Hvor er du sød, C :-*
   Uha, det kunne være jeg skulle ind forbi den gruppe, selvom det lyder lidt farligt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej 🙂 Lige der det med at rumme alle de forskellige (til tider sjove og lidt dumme personer 😉 ), så man kan gøre sådan at man ikke følger gruppen, men stadig er medlem, der bliver bare ikke slået alt muligt op ens væg 😀 Jeg kan kun personligt kun finde ud af at slå fra inde i gruppen på Iphone..
  Så vælger man selv hvornår man går ind og rummer dem alle sammen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Tusind tak for din kommentar, Rikke 🙂
   Det er jo ret relevant, man kan nemlig godt komme til at få alt for meget møg på forsiden, og notifikationer osv.
   Så TAK 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle gode grupper! Den med Kähler lyder helt sikkert for noget som mig 🙂
  God aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Ja, den tror jeg nemlig er ret relevant for de fleste 😀
   God dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tips smukke

  http://www.bysterup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip: børne t-shirt/kjole