Camilla Julie og de 21 veninder

En brunch og en vinder

DSC03748

DSC03710

DSC03711

DSC03731

DSC03738

DSC03717

DSC03745

DSC03737

Indlægget er sponsoreret af MOKAÏ
Tjek deres
facebook side  
instagram
@mokai_official

Læs indlæg med opskrift om sunde morgenmads muffins 

For nogle uger siden kunne Jesper og jeg fejre 2,5 års dag, og det fejrede vi med et par glas MOKAï, og da hele Danmark holdte fri på Store Bededag, valgte jeg at invitere min veninde Sabrina ned på brunch. Jeg havde lavet netop denne brunch, som en brunch med bobler, hvilket jeg altid synes lyder så lækkert på restauranter, men som jeg aldrig rigtigt bestiller. Hos mig er bobler lig med enten MOKAÏ eller asti, eftersom jeg ikke som sådan kan lide ægte champagne.
Jeg er normalt ikke typen der hopper i køkkenet, det har jeg vidst nævnt et par gange, men nu synes jeg at den skulle have lidt ekstra, når jeg selv havde inviteret på brunch. Derfor bagte jeg nogle lækre sunde morgenmads muffins (fundet hos Stinna.dk), og piftede dem lidt op med lidt mørk chokolade – de var virkeligt gode, og jeg tror faktisk jeg er nødt til at bage nogle flere, så jeg har lidt sundt med på jobbet.

Læs indlæg om en forsinket 2,5 års dag og en konkurrence 

Jeg har afholdt en konkurrence om en valgfri kasse MOKAÏ, og den har været mere populær end jeg havde regnet med, folk er altså vilde med de søde dråber (ligesom jeg selv). Vinderen blev: Kim

Hun havde skrevet en så rørende kommentar, og jeg håber sådan at din mand og dig kan skåle i MOKAÏ og fejre at han er blevet kræftfri til sommer. Stort tillykke med den første sejr 🙂 Jeg har sendt dig en mail.

DSC03722

DSC03734

DSC03744

cj

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Camilla Julie og de 21 veninder