Skal vi ikke mindske det madspild?

6 faser du går igennem når årstiderne skifter

tumblr_n6iafhEqXo1r582e8o1_500

1. okay, nu er det snart sommer og jeg har intet sommertøj. Fasen hvor man allerede har endevendt skabet flere gange, og stadig intet fundet at tage på, nu hvor solen har fået graderne til at stige til +20 grader.

2. alt sommertøj fra sidste år sidder enten ikke godt, eller er for slidt. Du har nu været i gemmerne, og kan blot konstatere at intet længere passer dig, sidder godt eller er moderne. Håbet om at der lå noget retro lækkert er nu opgivet.

3. sælger ud i dine nuværende ting så du har råd til mere nyt. Det skulle være så moderne med alt det genbrug, så du beslutter at sætte en masse af dit tøj til salg, i håb om at få lidt gryn ind på kontoen, så du kan få shoppet lidt nyt sommertøj – i år er FARVEN jo åbenbart gul…

4. panik shopping. Du skal snart på ferie, eller bare ud og lufte de blege stænger, og du er jo altså nødt til at have nogle shorts og kjoler – du klikker hele Asos’ sortiment igennem, og nød shopper 4 kjoler og 3 par shorts, som du bare håber passer. Panik-shopping er den værste form for shopping, også al shopping er god shopping, så risikere du altså at gøre nogle køb, som du fortryder om en uge…

5. du kan ligeså godt udnytte sommeren, og begynde at spise alle de is du ikke burde. Du opgiver den der sommerkrop, som du havde i sinde at anskaffe dig inden varmen bød på strandvejr. I stedet mæsker du dig nu i store isvafler og kold hvidvin. Bikini-kroppen må komme næste år… Måske en burkini kunne være en løsning?

6. sæsonen slutter og du kan starte forfra. Ja, nu bliver det kun koldere og koldere, og du begynder at glæde dig til strik og støvler – men du synes ikke rigtigt at du har noget lækkert efterårstøj. Så starter vi da bare forfra…

cj

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal vi ikke mindske det madspild?