BAG DEN POLEREDE INSTAGRAM FACADE VOL. 5

2 x nyt Asos

collage

(affiliate) 1. her – 2. her 

Læs også: En blondesag, et prikket net og lave espadrilles

Jeg har netop igår aftes klikket disse to sorte skønheder hjem! Jeg har i sådan rigtig lang tid ledt efter en lækker sweatshirt, dog uden held. Nu tror jeg at jeg kan indstille søgningen, og bare være vildt tilfreds med denne sorte sweatshirt, hvor teksten passer helt perfekt 😉 T-shirten er virkelig også fed, og teksten kan til dels passe på mig nogle gange, men jeg kan aldrig få for mange t-shirts med print! Ellers købte jeg denne bomber fra weekday i sidste uge, som jeg blev ret skuffet over i virkeligheden, den var ligesom ikke oversize nok, så en small var i denne omgang ikke det rigtige valg – min evige struggle 😉 Mia ligner ellers en million i den blå udgave (som jeg også har ledt efter), men hun er også lidt højere end mig, hvilket giver lidt til sådan en bomber jakke.

Læs også: My new Asos order

I dag starter første uge, som alene kvinde på kontoret – Anne og Susanne er begge smuttet på ferie, og feriestemingen har i sandhed sat sig på mail, motorvejen og telefon-opkald (hvilket jeg er glad for, med den lækre stemme bøjlen giver…). Jeg har stadig noget at lave, jeg skal blandt andet igang med en ny kampagne for 7/11, hvilket altid er spændende 🙂 Så jeg nyder at kunne komme i bund med tingene i denne tid! Kan I mærke stilheden på jeres jobs? Eller holder I alle bare ferie?

cj

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAG DEN POLEREDE INSTAGRAM FACADE VOL. 5