Hverdags sms'er 7 - bøjle og koffein piller

Min nye afhængighed

DSC05352

DSC05357

DSC05367

DSC05359

Barene er modtaget i gave af Muscle House

Mars protein bar Snickers protein bar 

Jeg modtog en sending af en omgang virkelig lækre nye proteinbarer fra Muscle House, og jeg må indrømme at de vitterligt allerede er blevet min nye afhængighed. Der ligger en mars bar klar nede i min taske, som bare venter på, at jeg spiser den senere. Jeg har efterhånden prøvet viiiirkelig mange forskellige proteinbarer, for at finde noget min lille indre chokoladegris kunne stille sig tilfreds med – nogle har været gode, andre knap så gode. Min indre og ydre chokoladegris er ovenud lykkelig for, at netop denne bar landede hjemme hos mig, for wow en smag! De smager vitterligt 95 % tæt på de originale, det er ikke heeeelt den samme konsistens, men det er meget tæt på, og konsistensen er jeg ret ligeglad med, når jeg kan få ca. 19 gram protein pr. bar, og kun 199 kalorier når jeg indtager den her type bar. Den originale mars bar har 464 kalorier pr. 100 gram, hvis vi lige skal sammenligne, og det skal vi 😉

Jeg har en lille protein- og trænings nørd derhjemme, som altid liiige skal tjekke næringsindholdet på alt, inklusivt alt jeg spiser – så det skulle selvfølgelig også gøres på disse barer, og han var altså imponeret, og var også nødt til at smage dem. Han var åbenbart så vild med dem, at han luskede ind imorges og spurgte om han måtte tage en med til København 😉 De er sat ned til 199 for en kasse med 10 stk., hvilket jeg synes er en super god pris, for et virkelig godt (næsten perfekt) alternativ til de originale barer. De har min varmeste anbefalinger, og til alle chokoladegrise, I vil elske dem – i promise 😉

DSC05365

DSC05362

cj

2 kommentarer

 • T

  Hejsa, for en god ordens skyld vil jeg sige, at der ikke er 464 kalorier i en almindelig marsbar. Det er pr. 100 gram, og da en marsbar kun vejer ca. 50 gram, så er tallet altså kun halvt så stort. Men næringsmæssigt er jeg da ikke i tvivl om, at marsbaren ikke er god for så meget – men alligevel skal den da ikke shames helt ud, der skulle jo helst være plads til lidt chokolade en gang imellem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Hej T 🙂
   Ja, der har jeg lige skrevet forkert, det har du helt ret i 🙂
   Og en god gedin chokoladebar skal der absolut være plads til engang imellem – alt med måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdags sms'er 7 - bøjle og koffein piller