Ebay tip: leo kimono

Payday, yay

samlet

(affiliate/reklamelinks) 1. her – 2. her – 3. her
4. her – 5. her – 6. her 

Læs også: 2 x nyt Asos

Igår faldt dagen endelig, hvor lønnen endnu engang tigger ind på kontoen, som jeg har set lidt meget frem til. Men nu har jeg shoppet så meget den seneste uge, at jeg faktisk ikke rigtigt har mere jeg vil købe, ej der er selvfølgelig altid noget – men pt. tror jeg lige jeg prøver at holde lav profil (haha)… Men der gemmer sig altid godter i mine ‘saved items’ på Asos, hvorfor jeg ikke synes i skulle snydes. De her indlæg med collager, er jo næsten obligatorisk i blogland her på lønningsdag 😉 Jeg har hørt flere steder, at folk er trætte af collager, og enig –  hvis det var det eneste I kunne finde herinde, så ville det være en anelse kedeligt, men jeg synes selv det er så dejlig rart med lidt alsidighed, og at andre har fundet de bedste godter frem, så jeg ikke selv skal sidde og lede i timevis. Jeg beklager iøvrigt, hvis Asos begynder at kede jer, men det er bare mit evige go-to-place, når jeg shopper, fordi jeg virkelig synes de har mange gode ting, fx er jeg blevet helt vild med New Look, som laver tøj til ingen penge, jeg mener – den der bomber-jakke er for fed og så til 300 kroner (jeg har selvfølgelig selv klikket den hjem, end af de ordre jeg snakkede om tidligere).

Læs også: Lidt snak om sommerferie, Rihanna & Beyonce

I dag kommer Jespers far og onkel og hjælper med at få vores terrasse lukket til med et hegn, så vi kan lukke Frede ud, når han har lyst, og jeg kan få terrassen helt færdig. Samtidig kommer der også en gartner, som skal hjælpe os med at finde det helt rigtige hæk, vi skal have plantet i vores terrassekasser. Så imorgen står i produktivitetens tegn! Bagefter skal Jesper og jeg vidst bare slappe af på sofaen, eftersom han kom sent hjem fra København igår. Hav en dejlig weekend ♥

cj

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip: leo kimono