All black and white

Snapchat revolutionen

collage

Snapchat er kommet for at blive, det må vi vidst alle efterhånden erkende. De fleste der tidligere svor at de ikke gad snappen, fordi det var endnu en app der krævede tid, har nu overgivet sig til hunde-filtret.. Jeg elsker personligt snapchat, jeg er ikke typen der ellers sådan tager selfies, så lige at kunne gøre det i ny og næ, er altså meget fedt – det er lækkert at det er så lige-nu-og-her, og at vi på et split sekund, kan vise, hvad vi laver. Der skal bare ikke blive ved med at komme nye platforme, som vi hele tiden skal opdatere… Snapchat og de snaps man sender har skiftet ret voldsomt med tiden, og jeg vil nu gå igennem snapchat revolutionen, sådan fra mit synspunkt i hvert fald 😉

13815237_10155072970499937_1635682903_n

Selfie-tid og lækkert filter 

Vi elsker jo alle sammen filtrene på snapchat, og jeg startede personligt ud med filtret som gjorde dig dejligt brun, hvorefter jeg skiftede til til at jeg brugte det filter med blåligt skær (det gør jeg stadig ret ofte…), til nu at bruge det nye filter, hvor du ikke bliver helt lyseblå, men blot lige frisket lidt op, hvor huden ligesom bliver glattet ud, linjerne under øjnene bliver mindsket og du ser generelt bare sådan lidt bedre ud, ja så er det blevet mit favorit-filter, også fordi det ikke er så tydeligt et filter, som det lyseblå er. Snapchat har sat kadencen for selfies helt i vejret, og det er ikke engang brug for en undskyldning længere, vi kan bare fyrre en selfie af, hvis vi har lyst, og det er der mange der har (jeg selv inkluderet i ny og næ). Gerne lige inden vi skal i byen, eller har dullet os lidt ekstra op. Skulle en selfie smides op uden make-up, så gør vi selvfølgelig opmærksom på, at det er en no-makeup dag, folk skulle jo nødigt tro vi ser sådan ud “rigtigt”…

13735460_10155072959544937_558658140_n

Din egen carpool-karaoke

Da Snapchat gjorde så man kunne have musik kørende på telefonen, samtidigt med at man optog, så var der altså gang i karaoke i bilerne rundt i verden.  Jeg tror verdensmestrene i det er Kardashian familien, for satan de får sunget og svinget (meget roligt fra side til side, selvfølgelig – de skal jo se godt ud imens, så ingen rock associationer her) med hovedet. Jeg selv har også været ret slem til kareoke kategorien, men den er ligesom stoppet lidt på det seneste. Nu har jeg ligesom sunget med på Jon og Christopher nok gange til at det begynder at blive pinligt… Men for fanden, hvor man føler sig som en del af en musik video, når man sidder dér og føler den.

13735181_10155072970504937_793145623_n

Voldborg & ferie-snaps

Vi er alle blevet en vejr-station med snapchat i hånden. Man har jo den funktion at man kan vise, hvor mange grader der er på skærmen, og er man i voldsomt godt vejr, eller voldsomt mindre godt vejr, så skal snappen altså lige vide det, fordi folk kan jo ikke selv kigge ud af vinduet vel?? Den er særligt populær når man er på ferie, og gerne vil blære sig med de varme temperaturer, imens man ligger ved poolen med en kold drink i hånden, det skal folk sgu vide… Generelt er ferie-snaps ret populære, særligt hvis det er udenfor sæson, så alle andre sidder og sukker efter varme på en nederen kontorstol – så kan man godt blive lidt træt, når den ene sommer-snap efter den anden tigger ind, MEN jeg gør det selv, hæhæ…

13706368_10155072959524937_1083711581_n

Fest snaps 

Når man er i byen, til fest, koncert, festival – what ever, hvor der er en musiker på scenen, eller en promille på mere end 1 i blodet, så skal det altså foreviges på snappen. Alle ved jo, hvor fedt det er at vågne dagen efter til verdens mest larmende snaps, uden at have været en del af den åbenlyse sjove aften/nat. Til disse snaps skal der selvfølgelig ind imellem danse- og fuldesnaks-snaps også tages fælles selfies med de andre piger der deltager. Man skal jo vise, at man ikke var alene til festen, og hvor godt man altså ser ud, nu har man jo gjort sig umage for en gangs skyld.

13734750_10155072959629937_984730221_n

Alle de nye filtre

Åh, de kære filtre, jeg elsker jer. Det er jo genialt og altid sjovt. Jeg snupper enhver lejlighed til at tage en sjov snap med dem jeg er sammen med, bare fordi jeg synes det er fedt at det kan lade sig gøre. Jeg kan blive en hund, en bi, en junglemand og den smukkeste med en lille glorie på (yes, jeg elsker det filter, men bruger det knap så ofte, fordi det er SÅ falsk, omend virkelig smukt). Jesper og jeg er ret gode til at grine helt hysterisk når vi ligger i sofaen og leger med de nye filtre. Jeg opdagede faktisk igår, at det var et par dage siden jeg sidst havde tjekket om der var nye, det må jo aldrig ske igen. Jeg skal som sagt ud til min kusine og Valde i eftermiddag, mon ikke jeg tager revanche? 😉

13816752_10155072959549937_771467941_n

Kun i Story 

Mine snap-vaner har ændret sig ret voldsomt, fra da jeg startede og til nu. Jeg havde selvfølgelig heller ikke så mange på snap da jeg startede, hvor jeg sendte dem til alle på listen HVER gang. Det er jeg gået lidt væk fra, og nu ligger jeg primært mine snaps i story. Både fordi så kan folk kigge, hvis de har lyst til at se mine snaps, og er ikke tvunget til at skulle åbne dem, og det kan jeg ret godt lide. Vi har alle den person på listen, som spamer med snaps konstant ikke? Hende gider jeg ikke være 😉 Så jeg håber mine snap-venner føler det ikke er tilfældet… Det giver så det “problem” at man ikke har en samtale på samme måde, som når man snapper til hinanden, så det gør jeg fortsat nogle gange, synes jo det er hyggeligt.

13816782_10155073029894937_890323867_n

Minder 

Jeg har bevidst ikke opdateret min snap siden ‘minder’ er blevet en del af snapchat, jeg synes simpelthen det ødelægger hele konceptet af, hvad snapchat jo egentlig er – lige nu og her billeder, som ikke redigeres (andet end de dejlige filtre, som jo egentlig også kan virke lidt som en redigering, men billederne komme ikke i Photoshop og VSCO app’en), men billeder som man ikke kan snyde med, og ligge gamle billeder ud, så det ser ud som om du er et sted, hvor du i virkeligheden ligger hjemme på sofaneseren, ligesom nogle jo gør på instagram, iøvrigt super tarveligt, hvis du spørger mig…

cj

2 kommentarer

  • Jeg kom først med på snapbølgen, for et lille årstid siden, og brugte det virkelig lidt i starten, men nu bruger jeg det konstant og hele tiden, og ja, det er virkelig kommet for at blive hehe.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All black and white